Belediyespor taraftarları öldü öldü dirildi

SPOR 01.03.2017 - 09:13, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyespor taraftarları öldü öldü dirildi

Alaşehir Belediyespor Futbol ve Kadın Voleybol Takımları hafta sonu taraftarlarına heyecan dolu maçlar yaşattı. Futbol takımı iki kez yenik duruma düştüğü maçta Erdekspor'u son dakikada attığı golle 3-2 mağlup ederken, Kadın Voleybol Takımı ise 2-0 geriye düştüğü maçta Salihli Belediyespor'u muhteşem bir geri dönüşle tie break setiyle 3-2 yendi.
Geçtiğimiz Pazar, Alaşehir Belediyespor taraftarları için heyecanın zirve yaptığı bir gündü. Alaşehir Belediyespor Futbol takımı kendi evinde kolay görünen maçta Erdekspor'u son dakikada bulduğu penaltı golüyle mağlup etti. Voleybol Takımı ise Salihli Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenik düştüğü maçta tie break setiyle 3-2 yenerek müthiş bir geri dönüşe imza attı.   TAKIM VE TARAFTAR DOKSANDA ÖMER'LE DERİN NEFES ALDI   Alaşehir Belediyespor Futbol takımı hafta sonu ligin dibinde yer alan Erdekspor'u ağırladı. Taraftarın kolay galibiyet beklediği maç adeta kabusa döndü. Maçın 20. dakikada Kamil İbrahim'in attığı golle 1-0 geriye düşen Alaşehir Belediyespor ilk yarı bitmeden bu golle Necmettin ile cevap verip eşitliği sağladı. Karşılaşmanın 33. dakikasından itibaren sahada 10 kişi mücadele veren  Erdekspor, 78. dakikada penaltı golüyle bir kez daha öne geçince maç bir anda taraftar ve teknik heyet için bir kabusa dönüştü. Önce beraberlik sonra da galibiyet için hop oturup hop kalkan taraftar 85. dakikada Can'ın serbest vuruştan attığı golle adeta derin bir nefes aldı. 90+ dakikalarında Necmettin'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Ömer Kaplan gole çevirdiğinde ise taraftar ve teknik heyetin sevinci görülmeye değerdi. Maç sonunda taraftar ve teknik heyet adeta bir sinir harbinden çıkmış gibi yorgun ve bitkin olarak galibiyeti kutladı.   VOLEYBOL TAKIMI YİNE TİE BREAK SETİYLE   Hafta sonu Kadın Voleybol Takımı da taraftarlarına heyecan fırtınası yaşattı. Salihli'de Salihli Belediyespor'a konuk olan Alaşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı ilk iki seti kaybedince taraftarın umudu iyice azaldı. Ancak daha sonra toparlanan takım 3. ve 4. setleri kazanınca müthiş heyecan, tie break setine taşındı. Bu seti de 15-12 kazanan Alaşehir Belediyespor karşılaşmadan 3-2 galip ayrılırken salonda takımlarını destekleyen taraftarlar da müthiş bir sevinç yaşadı.
Alaşehir Belediyespor Futbol ve Kadın Voleybol Takımları hafta sonu taraftarlarına heyecan dolu maçlar yaşattı. Futbol takımı iki kez yenik duruma düştüğü maçta Erdekspor'u son dakikada attığı golle 3-2 mağlup ederken, Kadın Voleybol Takımı ise 2-0 geriye düştüğü maçta Salihli Belediyespor'u muhteşem bir geri dönüşle tie break setiyle 3-2 yendi.

Geçtiğimiz Pazar, Alaşehir Belediyespor taraftarları için heyecanın zirve yaptığı bir gündü. Alaşehir Belediyespor Futbol takımı kendi evinde kolay görünen maçta Erdekspor'u son dakikada bulduğu penaltı golüyle mağlup etti. Voleybol Takımı ise Salihli Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenik düştüğü maçta tie break setiyle 3-2 yenerek müthiş bir geri dönüşe imza attı.

 

TAKIM VE TARAFTAR DOKSANDA ÖMER'LE DERİN NEFES ALDI

 

Alaşehir Belediyespor Futbol takımı hafta sonu ligin dibinde yer alan Erdekspor'u ağırladı. Taraftarın kolay galibiyet beklediği maç adeta kabusa döndü. Maçın 20. dakikada Kamil İbrahim'in attığı golle 1-0 geriye düşen Alaşehir Belediyespor ilk yarı bitmeden bu golle Necmettin ile cevap verip eşitliği sağladı. Karşılaşmanın 33. dakikasından itibaren sahada 10 kişi mücadele veren  Erdekspor, 78. dakikada penaltı golüyle bir kez daha öne geçince maç bir anda taraftar ve teknik heyet için bir kabusa dönüştü. Önce beraberlik sonra da galibiyet için hop oturup hop kalkan taraftar 85. dakikada Can'ın serbest vuruştan attığı golle adeta derin bir nefes aldı. 90+ dakikalarında Necmettin'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Ömer Kaplan gole çevirdiğinde ise taraftar ve teknik heyetin sevinci görülmeye değerdi. Maç sonunda taraftar ve teknik heyet adeta bir sinir harbinden çıkmış gibi yorgun ve bitkin olarak galibiyeti kutladı.

 

VOLEYBOL TAKIMI YİNE TİE BREAK SETİYLE

 

Hafta sonu Kadın Voleybol Takımı da taraftarlarına heyecan fırtınası yaşattı. Salihli'de Salihli Belediyespor'a konuk olan Alaşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı ilk iki seti kaybedince taraftarın umudu iyice azaldı. Ancak daha sonra toparlanan takım 3. ve 4. setleri kazanınca müthiş heyecan, tie break setine taşındı. Bu seti de 15-12 kazanan Alaşehir Belediyespor karşılaşmadan 3-2 galip ayrılırken salonda takımlarını destekleyen taraftarlar da müthiş bir sevinç yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.