Belediyespor yönetimi önce iftar sonra toplantı yaptı

SPOR 21.06.2017 - 17:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyespor yönetimi önce iftar sonra toplantı yaptı

Alaşehir Belediye Spor yönetimi iftar yemeğinde bir araya geldi. Yönetim önceki gün Ceyhan Spor'lu kanat oyuncusu Furkan Yıldırım'la.da bir öngörüşme yaptı.
Alaşehir Belediye Spor yönetimi birlikte iftar yaptı. Başkan Derman Özdemir ve tüm yöneticilerin hazır bulunduğu iftar yemeğine transfer görüşmesi için Alaşehir'e gelen kanat oyuncusu Furkan Yıldırım da katıldı. Özdemir ve yöneticiler iftar sonrası genç futbolcu ile transfer görüşmesi yaptı. FURKAN YILDIRIM'LA GÖRÜŞÜLDÜ Özdemir ve yöneticiler geçtiğimiz sezon Ceyhan Spor'da forma giyen 20 yaşındaki yetenekli futbolcu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmeler sonrasında orta sahanın her iki kanadında da oynayabilen Furkan Yıldırım, Özdemir ve yöneticilerden düşünmek için süre istedi.Futbola Ceyhan Spor'da başladıktan sonra sırasıyla Antalya DSİ Spor, Adana Spor, Buca Spor ve yeniden Ceyhan Spor formaları giydi.
Alaşehir Belediye Spor yönetimi iftar yemeğinde bir araya geldi. Yönetim önceki gün Ceyhan Spor'lu kanat oyuncusu Furkan Yıldırım'la.da bir öngörüşme yaptı.

Alaşehir Belediye Spor yönetimi birlikte iftar yaptı. Başkan Derman Özdemir ve tüm yöneticilerin hazır bulunduğu iftar yemeğine transfer görüşmesi için Alaşehir'e gelen kanat oyuncusu Furkan Yıldırım da katıldı. Özdemir ve yöneticiler iftar sonrası genç futbolcu ile transfer görüşmesi yaptı.

FURKAN YILDIRIM'LA GÖRÜŞÜLDÜ

Özdemir ve yöneticiler geçtiğimiz sezon Ceyhan Spor'da forma giyen 20 yaşındaki yetenekli futbolcu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmeler sonrasında orta sahanın her iki kanadında da oynayabilen Furkan Yıldırım, Özdemir ve yöneticilerden düşünmek için süre istedi.Futbola Ceyhan Spor'da başladıktan sonra sırasıyla Antalya DSİ Spor, Adana Spor, Buca Spor ve yeniden Ceyhan Spor formaları giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.