“BENİM CANIM ŞEHRİM MANİSA” PROJESİNİ ALAŞEHİRLİ MİNİKLER YÜRÜTECEK

19.04.2021 - 09:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

“BENİM CANIM ŞEHRİM MANİSA” PROJESİNİ ALAŞEHİRLİ MİNİKLER YÜRÜTECEK

Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü, Anasınıfı Öğretmeni ve Öğrencileri " Benim Canım Şehrim Manisa" e-twinning projesi tanıtımı için Kaymakam Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etti. Proje hakkında Kaymakam Uçgun’a bilgiler aktaran okul yönetimi, projede ana hedef yaşadığımız bölgeyi her yönüyle tanımak olarak adlandırdı.
Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü Mustafa Yılmaz, Anasınıfı öğretmen ve öğrencileri ile yürüttükleri " Benim Canım Şehrim Manisa " e-twinning Projesinin kapsamı hakkında Kaymakam Uçgun’a bilgilendirmelerde bulundu. Yürütülen Projenin Manisa illi ve ilçesinde bulunan okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin yürüttüğü e-twinning projesi olduğunu ve Proje kapsamının ilçe geneli; 4-11 yaş aralığındaki çocukları kapsadığını belirtti. PROJEDE HEDEF BÖLGEMİZİ DAHA İYİ TANIMAK Proje doğrultusunda; öğrencilerin yaşadıkları şehri (Manisa) ilçelerini, kültürel ve tarihi değerlerini, doğal güzelliklerini tanımalarını, toprağında yetişen ürünleri ve bu ürünlerden neler  yapılabileceğini bilmelerini sağlamak ve beraberinde araştıran, keşfeden, özgüvenli, vatan- millet sevgisine sahip bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir proje olduğunu dile getirdi. UÇGUN: BU PROJELER EĞİTİME KATKI SAĞLAR Kaymakam Uçgun; proje süresince okul idaresi ve öğretmenlerine destek olacağını dile getirdi. Yapılan çalışmalardan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Projede özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve okul yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür faydalı projelerin eğitime katkısı çok büyük olacaktır. Özellikle öğrencilerimiz için çok faydalı olacaktır. Bu projenin uygulanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum.”dedi.
Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü, Anasınıfı Öğretmeni ve Öğrencileri " Benim Canım Şehrim Manisa" e-twinning projesi tanıtımı için Kaymakam Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etti. Proje hakkında Kaymakam Uçgun’a bilgiler aktaran okul yönetimi, projede ana hedef yaşadığımız bölgeyi her yönüyle tanımak olarak adlandırdı.

Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü Mustafa Yılmaz, Anasınıfı öğretmen ve öğrencileri ile yürüttükleri " Benim Canım Şehrim Manisa " e-twinning Projesinin kapsamı hakkında Kaymakam Uçgun’a bilgilendirmelerde bulundu. Yürütülen Projenin Manisa illi ve ilçesinde bulunan okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin yürüttüğü e-twinning projesi olduğunu ve Proje kapsamının ilçe geneli; 4-11 yaş aralığındaki çocukları kapsadığını belirtti.

PROJEDE HEDEF BÖLGEMİZİ DAHA İYİ TANIMAK

Proje doğrultusunda; öğrencilerin yaşadıkları şehri (Manisa) ilçelerini, kültürel ve tarihi değerlerini, doğal güzelliklerini tanımalarını, toprağında yetişen ürünleri ve bu ürünlerden neler  yapılabileceğini bilmelerini sağlamak ve beraberinde araştıran, keşfeden, özgüvenli, vatan- millet sevgisine sahip bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir proje olduğunu dile getirdi.

UÇGUN: BU PROJELER EĞİTİME KATKI SAĞLAR

Kaymakam Uçgun; proje süresince okul idaresi ve öğretmenlerine destek olacağını dile getirdi. Yapılan çalışmalardan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Projede özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve okul yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür faydalı projelerin eğitime katkısı çok büyük olacaktır. Özellikle öğrencilerimiz için çok faydalı olacaktır. Bu projenin uygulanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.