BU ÇİRKEFLİĞE KİM DUR DİYECEK?

GÜNDEM 03.09.2019 - 09:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BU ÇİRKEFLİĞE KİM DUR DİYECEK?

Son zamanlarda Alaşehir’de internet ve sosyal medya haberciliği türedi. Gazetecilikten bi haber olan, vergi kaydı olmayan ve denetimsiz…! Söz konusu platformlarda iddiaların, ifşaların, hakaretlerin ve karşılıklı itamların önü arkası kesilmiyor.
Malum hastane olaylarıyla patlak veren, internet ve sosyal medya haberciliğinde baş döndüren hareketlik yaşanıyor. Karşılıklı ağır itamların, hakaretlerin, ifşaların yer verildiği mecralar, kime ve neye hzimet ettikleri belli değil. Asıl amaçları nedir kimseler bilmiyor. Bu ucubeler, Gazetecilikten bi haber,, vergi kaydı olmayan ve denetimsiz olarak kamuoyunun kafasını karıştırmaya devam ediyor. Olaylar saptırtılarak, yalanlarla dolu paylaşımlar yapılabiliyor. Asıl soru ise; BU ÇİRKEFLİĞE KİM DUR DİYECEK? “HER İKİ TARAFIN PİSLİĞİNE TARAF OLMADIK, OLMAYACAĞIZ DA” Kimi kendini bilmez; bizim geçmişini çok iyi bildiğimiz, çakallar ve uyanıklar, bizi kirli sahalarına çekmenin gayretine düştü. Utanmazlar, arlanmazlar, neyin ne olduğunu bilmelerine rağmen kirli işlerine müdahil olmamızı bekliyor. Bir kez daha haykırıyorum: HER İKİ TARAFIN PİSLİĞİNE TARAF OLMADIK, OLMAYACAĞIZ DA” Bizim hiç kimseyle göbek bağımız ve diyet borcumuz yok. Nerde soyunduysanız, orada giyinin ve lütfen az ötede oynayın. Hadi naş! Son söz: HERSES HADDİNİ DE, HUDUDUNU DA BİLSİN!...  
Son zamanlarda Alaşehir’de internet ve sosyal medya haberciliği türedi. Gazetecilikten bi haber olan, vergi kaydı olmayan ve denetimsiz…! Söz konusu platformlarda iddiaların, ifşaların, hakaretlerin ve karşılıklı itamların önü arkası kesilmiyor.

Malum hastane olaylarıyla patlak veren, internet ve sosyal medya haberciliğinde baş döndüren hareketlik yaşanıyor. Karşılıklı ağır itamların, hakaretlerin, ifşaların yer verildiği mecralar, kime ve neye hzimet ettikleri belli değil. Asıl amaçları nedir kimseler bilmiyor. Bu ucubeler, Gazetecilikten bi haber,, vergi kaydı olmayan ve denetimsiz olarak kamuoyunun kafasını karıştırmaya devam ediyor. Olaylar saptırtılarak, yalanlarla dolu paylaşımlar yapılabiliyor. Asıl soru ise; BU ÇİRKEFLİĞE KİM DUR DİYECEK?

“HER İKİ TARAFIN PİSLİĞİNE TARAF OLMADIK, OLMAYACAĞIZ DA”

Kimi kendini bilmez; bizim geçmişini çok iyi bildiğimiz, çakallar ve uyanıklar, bizi kirli sahalarına çekmenin gayretine düştü. Utanmazlar, arlanmazlar, neyin ne olduğunu bilmelerine rağmen kirli işlerine müdahil olmamızı bekliyor. Bir kez daha haykırıyorum: HER İKİ TARAFIN PİSLİĞİNE TARAF OLMADIK, OLMAYACAĞIZ DA” Bizim hiç kimseyle göbek bağımız ve diyet borcumuz yok. Nerde soyunduysanız, orada giyinin ve lütfen az ötede oynayın. Hadi naş! Son söz: HERSES HADDİNİ DE, HUDUDUNU DA BİLSİN!...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.