Bu yıl sulama ücretlerine zam yapılmadı

GÜNDEM 20.04.2017 - 09:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Bu yıl sulama ücretlerine zam yapılmadı

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği, 2017 yılı Nisa ayı olağan meclis toplantısını DSİ yetkililerinin nezaretinde yaptı. Birlik Başkanı Necdet Türk'ün başkanlığında, birliğin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 8 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıya meclis üyelerinin tamamına yakını katıldı.
Alaşehir Üzüm Sulama Birliği'nin, 2017 yılı Nisa ayı olağan meclis toplantısı açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından saygı duruşu ile başladı. 2016 yılı gelir kesin hesabının görüşülmesi, 2016 yılı Gider kesin hesabının görüşülmesi, 2016 yılı Faaliyet raporunun görüşülmesi, çalıştırılacak personel konusunda birlik başkanına yetki verilmesi ve Birlik Denetim Kurulu raporu Hakkında Birlik Meclisine bilgi verilmesi konuları görüşüldü ve oylanarak kabul edildi. Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi. TÜRK: BORÇLARIMIZI SIFIRLADIK Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, 2016 yılı bütçesinin büyük oranında gerçekleştirdiklerini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı birlik yönetici, idare ve personel  ile meclis üyelerine teşekkür etti. Birliğin Türkiye genelindeki birçok birlikten daha iyi konumda olduğunu ifade eden Türk, "Mali açıdan hiç bir sıkıntımız söz konusu değildir. Her şey kontrolümüz altında. Birliğimizin güncel borcu bulunmamaktadır. Bu gün itibariyle sadece SGK yapılandırma borcu söz konusudur. Bu da 2 aylık periyotlar halinde ödenmektedir. Başka kurum ve kuruluşlar ve dahi esnafa borcumuz yok. Çalışanlarımızın bile ikramiye ve maaş alacakları yoktur. Bu konuda bilgi almak isteyen herkese kapımız açık. Tüm verilerimiz ortadadır. Kaldı ki; bizler DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından denetleniyoruz. Denetim raporlarını herkesle paylaşmaya hazırız. Birliğimiz, DSİ denetimlerinde tam not aldı."dedi. YAZ SULAMA ÜCRETİNE ZAM YOK Diğer taraftan Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Meclisi Yaz Sulama ücret tarifesine zam yapmadı. Meclisin oy birliği ile aldığı karara göre dekar/saat başı sulama ücreti geçen yıldaki olduğu gibi, 2 sifon 25 TL oldu. DSİ yetkilileri, toplantının sonunda Birlik Başkanı Necdet Türk ve meclis üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Türk, kısa bir süre içerisinde çiftçilere yeni müjdelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.
Alaşehir Üzüm Sulama Birliği, 2017 yılı Nisa ayı olağan meclis toplantısını DSİ yetkililerinin nezaretinde yaptı. Birlik Başkanı Necdet Türk'ün başkanlığında, birliğin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 8 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıya meclis üyelerinin tamamına yakını katıldı.

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği'nin, 2017 yılı Nisa ayı olağan meclis toplantısı açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından saygı duruşu ile başladı. 2016 yılı gelir kesin hesabının görüşülmesi, 2016 yılı Gider kesin hesabının görüşülmesi, 2016 yılı Faaliyet raporunun görüşülmesi, çalıştırılacak personel konusunda birlik başkanına yetki verilmesi ve Birlik Denetim Kurulu raporu Hakkında Birlik Meclisine bilgi verilmesi konuları görüşüldü ve oylanarak kabul edildi. Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

TÜRK: BORÇLARIMIZI SIFIRLADIK

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, 2016 yılı bütçesinin büyük oranında gerçekleştirdiklerini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı birlik yönetici, idare ve personel  ile meclis üyelerine teşekkür etti. Birliğin Türkiye genelindeki birçok birlikten daha iyi konumda olduğunu ifade eden Türk, "Mali açıdan hiç bir sıkıntımız söz konusu değildir. Her şey kontrolümüz altında. Birliğimizin güncel borcu bulunmamaktadır. Bu gün itibariyle sadece SGK yapılandırma borcu söz konusudur. Bu da 2 aylık periyotlar halinde ödenmektedir. Başka kurum ve kuruluşlar ve dahi esnafa borcumuz yok. Çalışanlarımızın bile ikramiye ve maaş alacakları yoktur. Bu konuda bilgi almak isteyen herkese kapımız açık. Tüm verilerimiz ortadadır. Kaldı ki; bizler DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından denetleniyoruz. Denetim raporlarını herkesle paylaşmaya hazırız. Birliğimiz, DSİ denetimlerinde tam not aldı."dedi.

YAZ SULAMA ÜCRETİNE ZAM YOK

Diğer taraftan Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Meclisi Yaz Sulama ücret tarifesine zam yapmadı. Meclisin oy birliği ile aldığı karara göre dekar/saat başı sulama ücreti geçen yıldaki olduğu gibi, 2 sifon 25 TL oldu. DSİ yetkilileri, toplantının sonunda Birlik Başkanı Necdet Türk ve meclis üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Türk, kısa bir süre içerisinde çiftçilere yeni müjdelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.