Büyükşehir'den belediye'ye jest

BELEDİYE 02.10.2015 - 09:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Büyükşehir'den belediye'ye jest

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde ve merkezde kullanılmak üzere alınan, cenaze yıkama ve nakil aracı, vidanjör, trafik kontrol aracı ve itfaiye araçlarının ilçe belediyelerine dağıtımı sürüyor.
Alaşehir Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden teslim edilen araçlar için tanıtım programı düzenledi. İtfaiye Hastası ile birlikte düzenlenen törene, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kaleli, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatör Şube Müdürü Akif Ceylan, Alaşehir İtfaiye Grup Amiri Süleyman Morgül ve vatandaşlar katıldı. KARAÇOBAN ,"ALAŞEHİRLİLERE HAYIRLI UĞURLU OLSUN" Törende konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, ilçemiz hizmetinde kullanılmak üzere araç takviyesinde bulunmuşlardır. İlçemizin ihtiyacı olan hizmet araçlarını ilçemiz halkının ihtiyaçlarının karşılanması için en iyi şekilde değerlendireceğiz. İlçemizde bu güne kadar ancak beş katlı binalara müdahale edebilen yangın söndürme araçlarımız vardı. Bu günden sonra 9. kata kadar hizmet verebilecek araçlarımız hizmete girdi. Bu araçlarımızla daha az su, daha az köpük ve daha az detarjan kullanılacaktır. Çağımız teknoloji çağı. Teknoloji geliştikçe yeni ihtiyaçlar doğmaktadır. İçte yeni itfaiye araçlarımızda 18 metre yerine 28 metre yüksekliğine kadar hizmet verecektir. İmar durumumuzda mevcut olan sekiz katlı binalara da rahatlıkla ulaşma imkanımız olacaktır. Bunun yanında iki adet cenaze yıkama ve nakil aracı, bir adet vidanjör, bir adet trafik kontrol aracı, iki adet itfaiye aracının ilçemize verilmesinde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olsun."dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde ve merkezde kullanılmak üzere alınan, cenaze yıkama ve nakil aracı, vidanjör, trafik kontrol aracı ve itfaiye araçlarının ilçe belediyelerine dağıtımı sürüyor.

Alaşehir Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden teslim edilen araçlar için tanıtım programı düzenledi. İtfaiye Hastası ile birlikte düzenlenen törene, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kaleli, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatör Şube Müdürü Akif Ceylan, Alaşehir İtfaiye Grup Amiri Süleyman Morgül ve vatandaşlar katıldı.

KARAÇOBAN ,"ALAŞEHİRLİLERE HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Törende konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, ilçemiz hizmetinde kullanılmak üzere araç takviyesinde bulunmuşlardır. İlçemizin ihtiyacı olan hizmet araçlarını ilçemiz halkının ihtiyaçlarının karşılanması için en iyi şekilde değerlendireceğiz. İlçemizde bu güne kadar ancak beş katlı binalara müdahale edebilen yangın söndürme araçlarımız vardı. Bu günden sonra 9. kata kadar hizmet verebilecek araçlarımız hizmete girdi. Bu araçlarımızla daha az su, daha az köpük ve daha az detarjan kullanılacaktır. Çağımız teknoloji çağı. Teknoloji geliştikçe yeni ihtiyaçlar doğmaktadır. İçte yeni itfaiye araçlarımızda 18 metre yerine 28 metre yüksekliğine kadar hizmet verecektir. İmar durumumuzda mevcut olan sekiz katlı binalara da rahatlıkla ulaşma imkanımız olacaktır. Bunun yanında iki adet cenaze yıkama ve nakil aracı, bir adet vidanjör, bir adet trafik kontrol aracı, iki adet itfaiye aracının ilçemize verilmesinde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olsun."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.