BÜYÜKŞEHİR, VATANDAŞIN HİZMETİNDE!

16.09.2021 - 08:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BÜYÜKŞEHİR, VATANDAŞIN HİZMETİNDE!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Alaşehir ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
 Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelindeki yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Alaşehir ilçesinde de devam eden yol yapım çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu yerinde inceledi. Öztozlu’ya incelemesinde, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ali Uçak ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay eşlik ederken, Çağlayan Mahalle Muhtarı Bülent Kurkutalp de hazır bulundu. “1945 YILINDAN BU YANA BU YOLLARIN ACISINI ÇEKİYORDUK” Çağlayan Mahalle Muhtarı Bülent Kurkutalp, yapılan yol yapım çalışmalarından memnuniyetini ifade ederken, “Bu çalışmaları yaptıran büyük başkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum. Bu yollar bizim için çok önemliydi. 1945 yılından bu yana bu yolların acısını çekiyorduk. Vatandaşlarımız bu yolun çamurunu, pisliğini çekiyordu. Mezarlığımıza, Manisa’ya, İzmir’e bağlanan bu yol, bizim mahallemizin sağ kolu. Ben büyük başkan Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Alaşehir ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelindeki yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Alaşehir ilçesinde de devam eden yol yapım çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu yerinde inceledi. Öztozlu’ya incelemesinde, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ali Uçak ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay eşlik ederken, Çağlayan Mahalle Muhtarı Bülent Kurkutalp de hazır bulundu.

“1945 YILINDAN BU YANA BU YOLLARIN ACISINI ÇEKİYORDUK”

Çağlayan Mahalle Muhtarı Bülent Kurkutalp, yapılan yol yapım çalışmalarından memnuniyetini ifade ederken, “Bu çalışmaları yaptıran büyük başkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum. Bu yollar bizim için çok önemliydi. 1945 yılından bu yana bu yolların acısını çekiyorduk. Vatandaşlarımız bu yolun çamurunu, pisliğini çekiyordu. Mezarlığımıza, Manisa’ya, İzmir’e bağlanan bu yol, bizim mahallemizin sağ kolu. Ben büyük başkan Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.