Caddelerde ücretli otopark dönemi başlıyor

GÜNDEM 27.11.2015 - 09:08, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Caddelerde ücretli otopark dönemi başlıyor

Alaşehir’ in artan trafik ve ulaşım sorunlarına çözüm bulunarak daha yaşanılır ve çağdaş bir kent olması için başlatılan hazırlıklar devam ediyor.
Alaşehir Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesinin ortak müzakereleri sonucu ilçeye gönderilen yeni otobüsler marifetiyle önümüzd ki günlerde Sarıgöl-Alaşehir-Salihli güzergahında ring seferlerine başlanılmasının yanında  köyden mahalleye dönüşen yerleşkeler  için de ihtiyaç önceliğine göre yolcu taşıması yapılması hedefleniyor. TOPLANTI DÜZENLENDİ Bu konuların masaya yatırıldığı bir toplantıya konunun taraf ve uzmanları katıldı. Toplantıya Büyükşehir Koordinatörü Akif Ceylan ile Alaşehir UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Koordinatörü Erol Kacar’ın yanı sıra Şöförler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu ve Minibüsçüler Kooperatifi  Başkanı Mustafa Soyumert’in dışındaki diğer minibüsçüler kooperatiflerinin başkanları da katıldı. ŞEHİR İÇİNE İLAVE GÜZERGAH KARARI Katılımcıların toplantı boyunca masaya yatırdıkları konu başlıklarından biri olan şehir içi minibüs güzergahına ilişkin olarak; mevcutta kullanılan hattın her geçen gün büyüyen ilçemizin değişen ve gelişen ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kaldığı ifade edildikten sonra ilave yeni güzergah oluşturulması yönünde oy birliği ile karar alındı. CADDE ÜZERİ ÜCRETLİ OTOPARK UYGULAMASINA GEÇİLECEK Öte yandan artan araç sayısıyla beraber şehir içerisinde oluşan trafik yoğunluğunun azaltılması için de Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce hazırlanan cadde üzeri ücretli otopark uygulanması kararının yerinde olacağı konusunda görüş birliğine varılarak 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörlüğü uhdesinde uygulamanın bir an önce tatbik edilmesi yönünde mutabakata varıldı.
Alaşehir’ in artan trafik ve ulaşım sorunlarına çözüm bulunarak daha yaşanılır ve çağdaş bir kent olması için başlatılan hazırlıklar devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesinin ortak müzakereleri sonucu ilçeye gönderilen yeni otobüsler marifetiyle önümüzd ki günlerde Sarıgöl-Alaşehir-Salihli güzergahında ring seferlerine başlanılmasının yanında  köyden mahalleye dönüşen yerleşkeler  için de ihtiyaç önceliğine göre yolcu taşıması yapılması hedefleniyor.

TOPLANTI DÜZENLENDİ

Bu konuların masaya yatırıldığı bir toplantıya konunun taraf ve uzmanları katıldı. Toplantıya Büyükşehir Koordinatörü Akif Ceylan ile Alaşehir UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Koordinatörü Erol Kacar’ın yanı sıra Şöförler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu ve Minibüsçüler Kooperatifi  Başkanı Mustafa Soyumert’in dışındaki diğer minibüsçüler kooperatiflerinin başkanları da katıldı.

ŞEHİR İÇİNE İLAVE GÜZERGAH KARARI

Katılımcıların toplantı boyunca masaya yatırdıkları konu başlıklarından biri olan şehir içi minibüs güzergahına ilişkin olarak; mevcutta kullanılan hattın her geçen gün büyüyen ilçemizin değişen ve gelişen ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kaldığı ifade edildikten sonra ilave yeni güzergah oluşturulması yönünde oy birliği ile karar alındı.

CADDE ÜZERİ ÜCRETLİ OTOPARK UYGULAMASINA GEÇİLECEK

Öte yandan artan araç sayısıyla beraber şehir içerisinde oluşan trafik yoğunluğunun azaltılması için de Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce hazırlanan cadde üzeri ücretli otopark uygulanması kararının yerinde olacağı konusunda görüş birliğine varılarak 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörlüğü uhdesinde uygulamanın bir an önce tatbik edilmesi yönünde mutabakata varıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.