Can güvenliğine dikkat çekildi

18.11.2015 - 09:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Can güvenliğine dikkat çekildi

Alaşehir'de Belediyenin öncülüğünde, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün de işbirliğiyle üzerinde 'Kask ve emniyet kemerinizi takın. Hayata bağlanın' ifadeleri bulunan uyarı levhaları ilçenin çeşitli noktalarına asılarak, sürücülerin dikkatleri çekildi.
Yurt genelinde olduğu gibi Alaşehir'de de artan trafik terörünün aldığı canlara son vermek için Alaşehir Belediyesi adına Belediye Başkanı Danışmanı Sami Çeltikoğlu'nun önderliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile başlatılan kampanyanın ilk adımında "Kask ve emniyet kemerinizi takın. Yaşam çok güzel", "Hız limitlerine uyunuz" şeklinde sloganlar içeren uyarı levhaları hazırlatıldı. Söz konusu uyarı levhaları ilçenin çeşitli noktalarına asıldı. Sürücülerin dikkati çekildi. KACAR, SÜRÜCÜLERDEN DESTK İSTEDİ Yaptırılan levhaların UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Koordinatörü Erol Kacar tarafından şehrin ana arterleriyle işlek caddelerine yerleştirilmesi sağlandı. Konuyla ilgili olarak basına bir bilgilendirme yapan Kacar, "İçişleri Bakanlığının konuyla ilgili yayınlanan istatistiki raporlarına göre ilçemiz olarak hiç de hak etmediğiz bir unvana sahibiz. Amacımız rakamları düzeltmek değil insanlarımızı bilinçlendirmek. Kendilerini değilse bile geride bırakacakları sevdiklerini bir kez daha düşünsünler" diyerek tüm sürücülerin kampanyaya destek vermesini istedi.
Alaşehir'de Belediyenin öncülüğünde, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün de işbirliğiyle üzerinde 'Kask ve emniyet kemerinizi takın. Hayata bağlanın' ifadeleri bulunan uyarı levhaları ilçenin çeşitli noktalarına asılarak, sürücülerin dikkatleri çekildi.

Yurt genelinde olduğu gibi Alaşehir'de de artan trafik terörünün aldığı canlara son vermek için Alaşehir Belediyesi adına Belediye Başkanı Danışmanı Sami Çeltikoğlu'nun önderliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile başlatılan kampanyanın ilk adımında "Kask ve emniyet kemerinizi takın. Yaşam çok güzel", "Hız limitlerine uyunuz" şeklinde sloganlar içeren uyarı levhaları hazırlatıldı. Söz konusu uyarı levhaları ilçenin çeşitli noktalarına asıldı. Sürücülerin dikkati çekildi.

KACAR, SÜRÜCÜLERDEN DESTK İSTEDİ

Yaptırılan levhaların UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Koordinatörü Erol Kacar tarafından şehrin ana arterleriyle işlek caddelerine yerleştirilmesi sağlandı. Konuyla ilgili olarak basına bir bilgilendirme yapan Kacar, "İçişleri Bakanlığının konuyla ilgili yayınlanan istatistiki raporlarına göre ilçemiz olarak hiç de hak etmediğiz bir unvana sahibiz. Amacımız rakamları düzeltmek değil insanlarımızı bilinçlendirmek. Kendilerini değilse bile geride bırakacakları sevdiklerini bir kez daha düşünsünler" diyerek tüm sürücülerin kampanyaya destek vermesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.