CHP'de görev dağılımı yapıldı

SİYASET 18.12.2015 - 10:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

CHP'de görev dağılımı yapıldı

CHP Alaşehir İlçe yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu yapan ve Ahmet Akgündüz’ün güven tazelemesiyle sonuçlanan kongreden sonra yeni yönetim görev dağılımını yaptı.
CHP Alaşehir Lokali’nde önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında konuşan Ahmet Akgündüz, geçen hafta demokratik ve CHP’ye yakışacak bir şekilde olağan kongrelerini gerçekleştirip  yeni yönetim kurulunu oluşturduklarını söyledi. Akgündüz, "Yeni yönetim kurulumuzla yaptığımız ilk toplantımızla görev dağılımı yaptık. Kongre bitti, bundan böyle yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza kaldığımız yerden ara vermeden devam edeceğiz" dedi. GÖREV DAĞILIMLARI ŞÖYLE OLUŞTU; CHP’nin yönetim kurulunda yapılan görev dağılımında, Ahmet Adak yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığına, Mustafa Arıkan örgütlenme ve örgüt yönetiminden sorumlu başkan yardımcılığına, Mehmet Atıf Erdem, Esnaf Odaları’ndan sorumlu başkan yardımcılığına, Neşe Aydın araştırma geliştirmeden sorumlu başkan yardımcılığına, Özgür Erkan ilçe sekreterliğine, Gülsema Çelebi, İlçe Saymanılığına, Neslihan Şimşek İlçe Bilişim sorumluluğuna, Ali Beler İlçe Eğitim Sekreterliğine, Mehmet Aldemir Bilgi ve iletişim teknolojilerine, Nuriye Zeybek, Basın Yayın ve Halkla ilişkilere, İsmail Yıldız ve Sefa Mustafa Uslu Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kollarına, Mahmut Horasan Seçim ve Hukuk İşleri, Ayşe Asal Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kolları’ndan sorumlusu olarak görev dağılımları yapıldı.
CHP Alaşehir İlçe yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu yapan ve Ahmet Akgündüz’ün güven tazelemesiyle sonuçlanan kongreden sonra yeni yönetim görev dağılımını yaptı.

CHP Alaşehir Lokali’nde önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında konuşan Ahmet Akgündüz, geçen hafta demokratik ve CHP’ye yakışacak bir şekilde olağan kongrelerini gerçekleştirip  yeni yönetim kurulunu oluşturduklarını söyledi. Akgündüz, "Yeni yönetim kurulumuzla yaptığımız ilk toplantımızla görev dağılımı yaptık. Kongre bitti, bundan böyle yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza kaldığımız yerden ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

GÖREV DAĞILIMLARI ŞÖYLE OLUŞTU;

CHP’nin yönetim kurulunda yapılan görev dağılımında, Ahmet Adak yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığına, Mustafa Arıkan örgütlenme ve örgüt yönetiminden sorumlu başkan yardımcılığına, Mehmet Atıf Erdem, Esnaf Odaları’ndan sorumlu başkan yardımcılığına, Neşe Aydın araştırma geliştirmeden sorumlu başkan yardımcılığına, Özgür Erkan ilçe sekreterliğine, Gülsema Çelebi, İlçe Saymanılığına, Neslihan Şimşek İlçe Bilişim sorumluluğuna, Ali Beler İlçe Eğitim Sekreterliğine, Mehmet Aldemir Bilgi ve iletişim teknolojilerine, Nuriye Zeybek, Basın Yayın ve Halkla ilişkilere, İsmail Yıldız ve Sefa Mustafa Uslu Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kollarına, Mahmut Horasan Seçim ve Hukuk İşleri, Ayşe Asal Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kolları’ndan sorumlusu olarak görev dağılımları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.