CHP, otopark uygulamasının iptali için çalışma başlattı

SİYASET 13.06.2016 - 09:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

CHP, otopark uygulamasının iptali için çalışma başlattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir'in bir çok caddesinde başlattığı ücretli otopark uygulamasına tepkiler sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz de uygulamaya tepki gösterdi.
Kişisel facebook hesabından bir paylaşımda bulunan CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz,Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı otopark uygulamasının ve alınan otopark ücretlerinin yasal dayanağı olmadığını dile getirdi.   "UMARIZ , MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BU YANLIŞTAN DÖNER   Akgündüz paylaşımında şu ifadeleri kullandı; Manisa büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de neredeyse tüm cadde  ve sokaklarda park eden vasıtalardan otopark ücreti alıyor. Bu otopark ücretlerinin yasal dayanağı yok.  Birden fazla kentte açılan davalar sonucu belediyeler kentlerde artık otopark ücreti alamıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir İlçe Başkanlığı olarak bu konuda gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Umarız, Manisa Büyükşehir Belediyesi bu yanlıştan bir an önce döner" CHP İlçe Başkanı Akgündüz bir sonraki paylaşımında ise "Alaşehir'de cadde ve sokaklarda uygulanan otopark ücretleri hakkında gerek tarafımızca tespit edilen gerekse vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda şikayetlerimizi ilgili makamlara ilettik" ifadelerine yer verdi.    
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir'in bir çok caddesinde başlattığı ücretli otopark uygulamasına tepkiler sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz de uygulamaya tepki gösterdi.

Kişisel facebook hesabından bir paylaşımda bulunan CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz,Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı otopark uygulamasının ve alınan otopark ücretlerinin yasal dayanağı olmadığını dile getirdi.

 

"UMARIZ , MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BU YANLIŞTAN DÖNER

 

Akgündüz paylaşımında şu ifadeleri kullandı; Manisa büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de neredeyse tüm cadde  ve sokaklarda park eden vasıtalardan otopark ücreti alıyor. Bu otopark ücretlerinin yasal dayanağı yok.  Birden fazla kentte açılan davalar sonucu belediyeler kentlerde artık otopark ücreti alamıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir İlçe Başkanlığı olarak bu konuda gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Umarız, Manisa Büyükşehir Belediyesi bu yanlıştan bir an önce döner"

CHP İlçe Başkanı Akgündüz bir sonraki paylaşımında ise "Alaşehir'de cadde ve sokaklarda uygulanan otopark ücretleri hakkında gerek tarafımızca tespit edilen gerekse vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda şikayetlerimizi ilgili makamlara ilettik" ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.