ÇİFTÇİLERİN BEDDUASI SİZE YETER!

14.01.2021 - 10:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÇİFTÇİLERİN BEDDUASI SİZE YETER!

Alaşehir’e elle tutulur, gözle görülür bir çivi dahi çaktırtamayan sözde siyasetçiler, pişmiş aşa su katmayı marifet sanıyor. Alaşehirliler, ne çektiyse bu zübükzadelerden çekti. Bu tipleri herkes çok iyi biliyor. Alaşehirlilerin bedduası size yeter!
GELELİM ASIL KONUYA: Alaşehir ve Sarıgöl ovasının sulamada, can damarı konumunda olan Afşar Barajı, kuruma noktasına geldi. Son 2 yıldır hem kış hem de yaz sulama sezonları üreticiler açısından sıkıntılı geçiyor. Bu yıl kış sulaması mümkün gözükmüyor, hatta yeterli yağış olmazsa yaz sulama sezonu bile tehlikede. Hal böyle olunca, akıllara dönemin Üzüm Sulama Birliği Yönetimi tarafından, 2014 yılında projelendirilen ve 2016 yılının son çeyreğinde hayata geçmesi beklenen Afşar Barajı Kapalı Devre Sulama Projesi’ne engel olan zübük siyasetçiler geliyor. NE GEÇTİ ELİNİZE. O TAPTIĞINIZ MAKAMLAR SİZE DE KALAMADI. HESABI ÖNCE ALLAH’A SONRA ALAŞEHİR VE SARIGÖLLÜLERE VERİN BAKALIM! TABİİ VEREBİLİRSENİZ YADA SORAN OLURSA…! İHANET ETTİNİZ BU MEMLEKETE VESSELAM. 5 YIL SONRA GELİNEN NOKTA BU! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: ''Mevcut kaynakları en iyi kullanmanın asıl yolu tasarruftan geçiyor. Açık sistemlerden kapalı sistemlere ve vahşi sulamadan basınçlı sulama sistemlerine öncülük vererek su kayıplarını da azaltacağız. İçme suyunda da önemli bir tasarruf potansiyelinin olduğunu görüyoruz. Doğru yöntemler ve bilinçli tüketimle sulamada 50’ye yakın tasarruf edebileceğimize inanıyoruz.'' PROJEYE ENGEL OLUNMASAYDI BU GÜN SU SIKINTISI YOKTU! Bu açıklamaya binaen, Alaşehirliler ve Sarıgöllüler ne demeli şimdi. Afşar Barajı’ndan şuan için 118 bin dönüm arazi vahşi sulamadan faydalanıyor. 2016 yılının son çeyreğinde hayata geçecek projede 136 bin dönüm arazi sulanabilecek, vahşi sulamaya göre de 3’de 1 su harcanacaktı. 280 bin kilo metre boru döşenecek 17 yerleşim merkezi sulamadan faydalanacaktı. Yani bu gün su sıkıntısı söz konusu bile olmayacaktı. Yüzde 90’ı devlet destekli ve yüzde 10’u üretici katkılı proje 4 yıldır hizmet veriyor olacaktı. PROJENİN YAPILMASINA ENGEL OLAN BU ZÜBÜK SİYASİLERİ UNUTMAYIN ALAŞEHİR VE SARIGÖLLÜLER…! HESAP SORUN… AYNI PROJE 5 YIL SONRA YENİDEN GÜNDEMDE! 7 yıl önce dönemin Üzüm Sulama Birliği yöneticilerince hazırlatılan ve onay alınan aynı proje 5 yıl sonra yeniden gündemde. Hayırlı işler zübükzadeler. Marifetinizle ne kadar övünseniz azdır. Siyasi rant uğruna yapılan bu ahmaklığın bedelini 150 bin kişi ödeyecek! Proje, şimdi Dünya Bankası finansman destekli hayata geçirilmesi hedefleniyor. Kamulaştırma ve ihale sürecinin tamamlandığı belirtiliyor. KÜÇÜK BİR NOT: BU GÜNÜN TOY SİYASETÇİLERI GEÇMİŞTEN DERS ALMALI. UNUTULMAMALI Kİ; KLAVUZU KARGA OLANIN BAŞI ……. ÇIKMAZ! DAHA ARGO DEYİMLER DE VAR DA NEYSE…!
Alaşehir’e elle tutulur, gözle görülür bir çivi dahi çaktırtamayan sözde siyasetçiler, pişmiş aşa su katmayı marifet sanıyor. Alaşehirliler, ne çektiyse bu zübükzadelerden çekti. Bu tipleri herkes çok iyi biliyor. Alaşehirlilerin bedduası size yeter!

GELELİM ASIL KONUYA: Alaşehir ve Sarıgöl ovasının sulamada, can damarı konumunda olan Afşar Barajı, kuruma noktasına geldi. Son 2 yıldır hem kış hem de yaz sulama sezonları üreticiler açısından sıkıntılı geçiyor. Bu yıl kış sulaması mümkün gözükmüyor, hatta yeterli yağış olmazsa yaz sulama sezonu bile tehlikede. Hal böyle olunca, akıllara dönemin Üzüm Sulama Birliği Yönetimi tarafından, 2014 yılında projelendirilen ve 2016 yılının son çeyreğinde hayata geçmesi beklenen Afşar Barajı Kapalı Devre Sulama Projesi’ne engel olan zübük siyasetçiler geliyor. NE GEÇTİ ELİNİZE. O TAPTIĞINIZ MAKAMLAR SİZE DE KALAMADI. HESABI ÖNCE ALLAH’A SONRA ALAŞEHİR VE SARIGÖLLÜLERE VERİN BAKALIM! TABİİ VEREBİLİRSENİZ YADA SORAN OLURSA…! İHANET ETTİNİZ BU MEMLEKETE VESSELAM.

5 YIL SONRA GELİNEN NOKTA BU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: ''Mevcut kaynakları en iyi kullanmanın asıl yolu tasarruftan geçiyor. Açık sistemlerden kapalı sistemlere ve vahşi sulamadan basınçlı sulama sistemlerine öncülük vererek su kayıplarını da azaltacağız. İçme suyunda da önemli bir tasarruf potansiyelinin olduğunu görüyoruz. Doğru yöntemler ve bilinçli tüketimle sulamada 50’ye yakın tasarruf edebileceğimize inanıyoruz.''

PROJEYE ENGEL OLUNMASAYDI BU GÜN SU SIKINTISI YOKTU!

Bu açıklamaya binaen, Alaşehirliler ve Sarıgöllüler ne demeli şimdi. Afşar Barajı’ndan şuan için 118 bin dönüm arazi vahşi sulamadan faydalanıyor. 2016 yılının son çeyreğinde hayata geçecek projede 136 bin dönüm arazi sulanabilecek, vahşi sulamaya göre de 3’de 1 su harcanacaktı. 280 bin kilo metre boru döşenecek 17 yerleşim merkezi sulamadan faydalanacaktı. Yani bu gün su sıkıntısı söz konusu bile olmayacaktı. Yüzde 90’ı devlet destekli ve yüzde 10’u üretici katkılı proje 4 yıldır hizmet veriyor olacaktı. PROJENİN YAPILMASINA ENGEL OLAN BU ZÜBÜK SİYASİLERİ UNUTMAYIN ALAŞEHİR VE SARIGÖLLÜLER…! HESAP SORUN…

AYNI PROJE 5 YIL SONRA YENİDEN GÜNDEMDE!

7 yıl önce dönemin Üzüm Sulama Birliği yöneticilerince hazırlatılan ve onay alınan aynı proje 5 yıl sonra yeniden gündemde. Hayırlı işler zübükzadeler. Marifetinizle ne kadar övünseniz azdır. Siyasi rant uğruna yapılan bu ahmaklığın bedelini 150 bin kişi ödeyecek! Proje, şimdi Dünya Bankası finansman destekli hayata geçirilmesi hedefleniyor. Kamulaştırma ve ihale sürecinin tamamlandığı belirtiliyor.

KÜÇÜK BİR NOT: BU GÜNÜN TOY SİYASETÇİLERI GEÇMİŞTEN DERS ALMALI. UNUTULMAMALI Kİ; KLAVUZU KARGA OLANIN BAŞI ……. ÇIKMAZ! DAHA ARGO DEYİMLER DE VAR DA NEYSE…!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.