Covid 19 Mücadelesine Alaşehirli Kadınlar Da El Attı

27.04.2020 - 09:25, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Covid 19 Mücadelesine Alaşehirli Kadınlar Da El Attı

Alaşehir Yunus Emre Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve S.S Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri korona virüs salgını ile mücadele kapsamında destek amacıyla maske üretimine başladı. İmal edilen sağlık malzemeleri kamuya teslim edileceği belirtildi.
Alaşehirli Kadınlar da Covid 19 salgını ile mücadeleye el attı. 2 kuruluş bir araya gelerek, kamu için maske ve koruyucu ekipman üretimine başladı. Maske dikim atölyesine gelemeyen kadın üyeler  "Evde Kal, Sağlıklı Kal" sloganı kapsamında evlerinde kalmalarına rağmen evlerinde maske dikerek,  destek oluyorlar. Maske üretim atölyesini Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da ziyaret etti. KÖSEOĞLU, “SALGINLA MÜCADELEYE BİZ DE DESTEK OLMAK İSTEDİK” Konuyla ilgili olarak bilgiler veren Yunus Emre Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayşe Köseoğlu, “20 yıldır bu dernekte çalışıyorum. Öğrencilere burs veriyoruz. Burada kurduğumuz akademide öğrencilerimize kurslar veriyoruz. Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında, burada Kadın Kooperatifi ile birlikte maske üretimine başladık. Hastanemizde ve belediyemizde çalışanlara maske ve tulum dikiyoruz. Gücümüz yettiğince sonuna kadar varız.”dedi. Alaşehir Kadın Kooperatifi başkanı Selen Öküzcüoğlu da “Yunus Emre Derneği üyeleri ve gönüllü kadınlarla burada çalışma yapıyoruz. Yüzü aşkın tulum diktik, maske dikiyoruz. Sağlıkta ve belediyede çalışanlar için çalışıyoruz. İnşallah bunu hep beraber aşacağız.”dedi. ÖKÜZCÜOĞLU: BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR, HEP BERABER BAŞARACAĞIZ Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da dayanışmanın önemine işaret ederek, “Alaşehir Yunus Emre Derneği ve Kadın Kooperatifi üyelerimiz birlikte maske ve tulum üretimine başladılar. Belediye çalışanlarımız ve sağlıkçılarımız için maske ve tulum üretimi yapıyorlar. Korona virüsten kurtulmanın en önemli yolu kişisel hijyen tedbirlerinin alınmasından geçiyor. Bunun için hepimiz maske, eldiven ve tulumlara ihtiyaç duyuyoruz. Burada hizmet veren yaklaşık 40 bayanı ve evlerden de çalışarak destek veren bayanları kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.
Alaşehir Yunus Emre Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve S.S Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri korona virüs salgını ile mücadele kapsamında destek amacıyla maske üretimine başladı. İmal edilen sağlık malzemeleri kamuya teslim edileceği belirtildi.

Alaşehirli Kadınlar da Covid 19 salgını ile mücadeleye el attı. 2 kuruluş bir araya gelerek, kamu için maske ve koruyucu ekipman üretimine başladı. Maske dikim atölyesine gelemeyen kadın üyeler  "Evde Kal, Sağlıklı Kal" sloganı kapsamında evlerinde kalmalarına rağmen evlerinde maske dikerek,  destek oluyorlar. Maske üretim atölyesini Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da ziyaret etti.

KÖSEOĞLU, “SALGINLA MÜCADELEYE BİZ DE DESTEK OLMAK İSTEDİK”

Konuyla ilgili olarak bilgiler veren Yunus Emre Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayşe Köseoğlu, “20 yıldır bu dernekte çalışıyorum. Öğrencilere burs veriyoruz. Burada kurduğumuz akademide öğrencilerimize kurslar veriyoruz. Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında, burada Kadın Kooperatifi ile birlikte maske üretimine başladık. Hastanemizde ve belediyemizde çalışanlara maske ve tulum dikiyoruz. Gücümüz yettiğince sonuna kadar varız.”dedi.

Alaşehir Kadın Kooperatifi başkanı Selen Öküzcüoğlu da “Yunus Emre Derneği üyeleri ve gönüllü kadınlarla burada çalışma yapıyoruz. Yüzü aşkın tulum diktik, maske dikiyoruz. Sağlıkta ve belediyede çalışanlar için çalışıyoruz. İnşallah bunu hep beraber aşacağız.”dedi.

ÖKÜZCÜOĞLU: BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR, HEP BERABER BAŞARACAĞIZ

Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da dayanışmanın önemine işaret ederek, “Alaşehir Yunus Emre Derneği ve Kadın Kooperatifi üyelerimiz birlikte maske ve tulum üretimine başladılar. Belediye çalışanlarımız ve sağlıkçılarımız için maske ve tulum üretimi yapıyorlar. Korona virüsten kurtulmanın en önemli yolu kişisel hijyen tedbirlerinin alınmasından geçiyor. Bunun için hepimiz maske, eldiven ve tulumlara ihtiyaç duyuyoruz. Burada hizmet veren yaklaşık 40 bayanı ve evlerden de çalışarak destek veren bayanları kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.