Çubuk söylentileri yalanladı

YAŞAM 14.03.2016 - 09:07, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Çubuk söylentileri yalanladı

Kamuoyunda derneklerinin kapanacağına ilişkin söylentiler yayılmak istendiğini belirten Alaşehir Özürlüler Derneği Başkanı Rıfat Çubuk, söylentilerin maksatlı ve asılsız olduğunu söyledi.
Alaşehir Özürlüler Derneği Başkanı Rıfat Çubuk, son günlerde kamuoyunda derneklerinin kapanacağına ilişkin maksatlı söylentiler çıkarıldığını hatırlatarak dernek üyelerinden ve vatandaşlardan bu söylentilere itibar etmemelerini istedi. "BURADAYIZ VE HEP BURADA OLACAĞIZ" Konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Alaşehir Özürlüler Derneği Başkanı Rıfat Çubuk yaptığı açıklamada derneklerinin açık ve faal olduğunu, bundan sonra da hep faal olacağını söyledi. Çubuk açıklamasında şunları söyledi; " Sayın dostlar son günlerde maksatlı olarak derneğimizin kapanacağına yönelik maksatlı dedikoduların yayılmaya çalışılmakta olduğuna dair duyumlar almaktayız. 2004 yılından buyana ilçemize ve çevre ilçelerimizdeki engelli üyelerimize ve arkadaşlarımıza gururla hizmet etmekteyiz. Bu tür dedikoduları kimlerin ve neden çıkardığını gayet iyi bilmekteyiz. Ama onlara atalarımızın güzel bir sözüyle cevap vermek istiyoruz;  'kılavuzu karga olanın burnu bo..... kurtulmazmış'.  Biz yönetim kurulumuz ve üyelerimizle buradayız ve hep burada olacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"
Kamuoyunda derneklerinin kapanacağına ilişkin söylentiler yayılmak istendiğini belirten Alaşehir Özürlüler Derneği Başkanı Rıfat Çubuk, söylentilerin maksatlı ve asılsız olduğunu söyledi.

Alaşehir Özürlüler Derneği Başkanı Rıfat Çubuk, son günlerde kamuoyunda derneklerinin kapanacağına ilişkin maksatlı söylentiler çıkarıldığını hatırlatarak dernek üyelerinden ve vatandaşlardan bu söylentilere itibar etmemelerini istedi.

"BURADAYIZ VE HEP BURADA OLACAĞIZ"

Konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Alaşehir Özürlüler Derneği Başkanı Rıfat Çubuk yaptığı açıklamada derneklerinin açık ve faal olduğunu, bundan sonra da hep faal olacağını söyledi. Çubuk açıklamasında şunları söyledi;

" Sayın dostlar son günlerde maksatlı olarak derneğimizin kapanacağına yönelik maksatlı dedikoduların yayılmaya çalışılmakta olduğuna dair duyumlar almaktayız. 2004 yılından buyana ilçemize ve çevre ilçelerimizdeki engelli üyelerimize ve arkadaşlarımıza gururla hizmet etmekteyiz. Bu tür dedikoduları kimlerin ve neden çıkardığını gayet iyi bilmekteyiz. Ama onlara atalarımızın güzel bir sözüyle cevap vermek istiyoruz;  'kılavuzu karga olanın burnu bo..... kurtulmazmış'.  Biz yönetim kurulumuz ve üyelerimizle buradayız ve hep burada olacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.