DEMİREL, AZ KONUŞUP, ÇOK İŞ YAPACAĞIZ

GÜNDEM 03.01.2020 - 12:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DEMİREL, AZ KONUŞUP, ÇOK İŞ YAPACAĞIZ

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, az konuşup, çok iş yapacaklarını belirterek, yeni yönetim kademesini oluşturmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Kendisinin 2 ayrı üniversiteden 4 ayrı bölümden mezun olduğunu da ifade eden Demirel, Alaşehirlilere hizmet edecek olmasından dolayı bahtiyar olduğunu belirtti.
Alaşehir ve Alaşehirlileri iktidarın nimetleriyle buluşturmak için gece-gündüz mesai gözetmeksizin çok çalışacaklarının altını çizen çiçeği burnunda AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Demirel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği rotadan sapmadan, gösterdiği istikamette Alaşehirlilere hizmetkar olacaklarını belirterek, “Görevimiz; az konuşup, dinlemek.  Gece-gündüz demeden, mesai gözetmeksizin çok çalışmak olacak. Yeni yönetimi oluşturma çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kongre sürecimiz işliyor. Alaşehirlilere ekibimizle birlikte büyük hizmetler kazandıracağımıza inancım tam. Biz. Partimizde birlik ve beraberliği sağlamak ve daim kılmak için buradayız. Tüm Alaşehirlilere kapımız her zaman açık. Tüm vatandaşlarımızı çayımızı içmeye bekliyoruz.”dedi. ALAŞEHİRLİLERİN YENİ YILINI KUTLADI AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, yeni yılın başlaması nedeniyle de bir kutlama mesajı yayınladı. Demirel mesajında, “2020’nin umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum. Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına önemli adımlar atıldı. Demokrasi ve ekonomi alanında önemli gelişmeler sağlandı. Birçok ülke büyük ekonomik kriz yaşarken Türkiye ekonomik büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürdü. AK Parti iktidarları ile birlikte eğitimde, sağlıkta, ekonomide, ulaşımda başlatılan büyük atılım ve yatırımlar, 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz 2020 yılında da aynı kararlılıkla devam edecek, istikrarlı büyüme ve kalkınma süreci kat kat artarak yeni başarılarla taçlandırılacaktır. Türkiye kendisine inanan, güvenen ve yardım bekleyen ülkelere duyarsız kalmayarak mazlumların yanında yer aldı.  Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzur ve refahına kasteden odaklarla mücadele ederek, güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir dünya için dik durmasını bildi. Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2020 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Alaşehirli hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor; selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, az konuşup, çok iş yapacaklarını belirterek, yeni yönetim kademesini oluşturmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Kendisinin 2 ayrı üniversiteden 4 ayrı bölümden mezun olduğunu da ifade eden Demirel, Alaşehirlilere hizmet edecek olmasından dolayı bahtiyar olduğunu belirtti.

Alaşehir ve Alaşehirlileri iktidarın nimetleriyle buluşturmak için gece-gündüz mesai gözetmeksizin çok çalışacaklarının altını çizen çiçeği burnunda AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Demirel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği rotadan sapmadan, gösterdiği istikamette Alaşehirlilere hizmetkar olacaklarını belirterek, “Görevimiz; az konuşup, dinlemek.  Gece-gündüz demeden, mesai gözetmeksizin çok çalışmak olacak. Yeni yönetimi oluşturma çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kongre sürecimiz işliyor. Alaşehirlilere ekibimizle birlikte büyük hizmetler kazandıracağımıza inancım tam. Biz. Partimizde birlik ve beraberliği sağlamak ve daim kılmak için buradayız. Tüm Alaşehirlilere kapımız her zaman açık. Tüm vatandaşlarımızı çayımızı içmeye bekliyoruz.”dedi.

ALAŞEHİRLİLERİN YENİ YILINI KUTLADI

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, yeni yılın başlaması nedeniyle de bir kutlama mesajı yayınladı. Demirel mesajında, “2020’nin umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum.

Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına önemli adımlar atıldı. Demokrasi ve ekonomi alanında önemli gelişmeler sağlandı. Birçok ülke büyük ekonomik kriz yaşarken Türkiye ekonomik büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürdü.

AK Parti iktidarları ile birlikte eğitimde, sağlıkta, ekonomide, ulaşımda başlatılan büyük atılım ve yatırımlar, 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz 2020 yılında da aynı kararlılıkla devam edecek, istikrarlı büyüme ve kalkınma süreci kat kat artarak yeni başarılarla taçlandırılacaktır.

Türkiye kendisine inanan, güvenen ve yardım bekleyen ülkelere duyarsız kalmayarak mazlumların yanında yer aldı.  Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzur ve refahına kasteden odaklarla mücadele ederek, güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir dünya için dik durmasını bildi.

Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2020 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Alaşehirli hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor; selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.