Demirtan kardeşler yarı finalde

YAŞAM 19.09.2015 - 09:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Demirtan kardeşler yarı finalde

Özel bir televizyon kanalının düzenlediği yarışmada Alaşehirli Demirtan Müzik Gurubu, izleyicilerden % 84 ve 4 kişilik jürinin tamamının oylarıyla yarıfinale çıkmayı başardı.
Önceki akşamki yarışma programına Alaşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Demirtan Kardeşler, canlı yayında Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a ve Alaşehirlilere desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Osman, Baysan ve İbrahim Demirtan kardeşlerden oluşan Demirtan Müzik Gurubu, Tv8 kanalında düzenlenen Rising Star yarışma programında yarıfinale yükseldi. Salı günü gerçekleşen ve Alaşehirlileri ekran başına kilitleyen yarışmada "Entarisi ala beni" adlı şarkısını seslendiren Demirtan Gurubu, izleyicilerden % 84, jürinin ise tamamının oylarını alarak yarıfinale çıkmayı başardı. Demirtan kardeşlerin başarısı Alaşehirliler tarafından sevinçle karşılanırken, yarışmanın jüri üyelerinden de tam not aldı. Müzisyen bir babanın çocukları olan Osman, Baysan ve İbrahim Demirtan kardeşler, müziğe karşı olan ilgi ve sevgileri dolayısıyla bir araya gelerek bir gurup kurmuşlardı. Üç kardeş gurubun kurulmasından bu yana birlikte çalışmayı sürdürüyor. Alaşehirli Kardeşler, seslendirdikleri şarkının ardından canlı yayında; Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a ve Alaşehirlilere desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.  
Özel bir televizyon kanalının düzenlediği yarışmada Alaşehirli Demirtan Müzik Gurubu, izleyicilerden % 84 ve 4 kişilik jürinin tamamının oylarıyla yarıfinale çıkmayı başardı.

Önceki akşamki yarışma programına Alaşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Demirtan Kardeşler, canlı yayında Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a ve Alaşehirlilere desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Osman, Baysan ve İbrahim Demirtan kardeşlerden oluşan Demirtan Müzik Gurubu, Tv8 kanalında düzenlenen Rising Star yarışma programında yarıfinale yükseldi. Salı günü gerçekleşen ve Alaşehirlileri ekran başına kilitleyen yarışmada "Entarisi ala beni" adlı şarkısını seslendiren Demirtan Gurubu, izleyicilerden % 84, jürinin ise tamamının oylarını alarak yarıfinale çıkmayı başardı. Demirtan kardeşlerin başarısı Alaşehirliler tarafından sevinçle karşılanırken, yarışmanın jüri üyelerinden de tam not aldı.

Müzisyen bir babanın çocukları olan Osman, Baysan ve İbrahim Demirtan kardeşler, müziğe karşı olan ilgi ve sevgileri dolayısıyla bir araya gelerek bir gurup kurmuşlardı. Üç kardeş gurubun kurulmasından bu yana birlikte çalışmayı sürdürüyor. Alaşehirli Kardeşler, seslendirdikleri şarkının ardından canlı yayında; Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a ve Alaşehirlilere desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.