DENİZBANK,‘MOBİLŞUBE’ETKİNLİKLERİ İLE ALAŞEHİR’DE ÜRETİCİLERLE BULUŞUYOR

GÜNDEM 16.09.2019 - 09:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DENİZBANK,‘MOBİLŞUBE’ETKİNLİKLERİ İLE ALAŞEHİR’DE ÜRETİCİLERLE BULUŞUYOR

DenizBank, milli mesele olarak ele aldığı tarımın gelişimine Türkiye’nin dört yanında destek sunma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Banka bu çerçevede, AXA Sigorta işbirliği ile 10 Eylül tarihinde Alaşehir’dedüzenlediği‘Mobil Şube’ etkinlikleri kapsamında üreticilere ulaşarak çiftçiye ilk elden eğitimler verecek, çocuklar ile eğitici aktiviteler gerçekleştirdi.
DenizBank,bankacılık ürün ve hizmetlerini teknoloji ile buluşturan ‘Mobil Şube’leri aracılığıyla önemli bir proje başlattı. Banka, 10 Eylül tarihindeAlaşehir’de düzenlediği etkinlikler ile üreticilere yönelik eğitimler gerçekleştirerek, çocuklarlaboyama etkinlikleri başta olmak üzere çeşitli aktiviteler düzenledi. Alaşehir Ziraat  Odası Başkanı NecdetTürk, İlçe Tarım Müdürü Bülent Güleç,Ticaret Borsası’ndan Süleyman Yüksel ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nden İlknur Yüksel’ in  katıldığı eğitim programlarının yanı sıra, buluşmalarda DenizBank’ın Türkiye’de bir ilk olan Üretici Kart’ından tarım bankacılığı alanındaki ürün ve hizmetlerine kadar çalışmaları hakkında geniş kapsamlı bilgi paylaşımında bulunuldu. “ÜRETİCİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ İÇİN HEP BİR ADIM ÖTESİNİ HEDEFLİYORUZ” Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Alaşehir Şube Müdürü Hasan Özdemir şunları söyledi; “DenizBank olarak geleneksel bankacılık alanında benimsediğimiz üretici odaklı hizmet anlayışımızın yanı sıra, çiftçilerimizin memnuniyetini artırmak için beklentilerinin ötesine geçmeyi hedefliyoruz. Bu yüzden, bir yandan teknoloji ile iç içe çözümler, alternatifler üretiyor, diğer yandan üreticilerimizin yüzünü güldürecek çalışmalarımızı ülke çapında sürdürüyoruz. Bu kapsamda Eylül ayında Alaşehir’de çiftçilerimizle eğitim programları ve çeşitli aktivitler ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek”. DENİZBANK HAKKINDA: DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu. Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 749 şubesi ile 14 bine yakın çalışanı; beş yerli ve üç uluslararası finansal iştiraki, altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn’de bir şubesi bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.
DenizBank, milli mesele olarak ele aldığı tarımın gelişimine Türkiye’nin dört yanında destek sunma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Banka bu çerçevede, AXA Sigorta işbirliği ile 10 Eylül tarihinde Alaşehir’dedüzenlediği‘Mobil Şube’ etkinlikleri kapsamında üreticilere ulaşarak çiftçiye ilk elden eğitimler verecek, çocuklar ile eğitici aktiviteler gerçekleştirdi.

DenizBank,bankacılık ürün ve hizmetlerini teknoloji ile buluşturan ‘Mobil Şube’leri aracılığıyla önemli bir proje başlattı. Banka, 10 Eylül tarihindeAlaşehir’de düzenlediği etkinlikler ile üreticilere yönelik eğitimler gerçekleştirerek, çocuklarlaboyama etkinlikleri başta olmak üzere çeşitli aktiviteler düzenledi.

Alaşehir Ziraat  Odası Başkanı NecdetTürk, İlçe Tarım Müdürü Bülent Güleç,Ticaret Borsası’ndan Süleyman Yüksel ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nden İlknur Yüksel’ in  katıldığı eğitim programlarının yanı sıra, buluşmalarda DenizBank’ın Türkiye’de bir ilk olan Üretici Kart’ından tarım bankacılığı alanındaki ürün ve hizmetlerine kadar çalışmaları hakkında geniş kapsamlı bilgi paylaşımında bulunuldu.

“ÜRETİCİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ İÇİN HEP BİR ADIM ÖTESİNİ HEDEFLİYORUZ”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Alaşehir Şube Müdürü Hasan Özdemir şunları söyledi; “DenizBank olarak geleneksel bankacılık alanında benimsediğimiz üretici odaklı hizmet anlayışımızın yanı sıra, çiftçilerimizin memnuniyetini artırmak için beklentilerinin ötesine geçmeyi hedefliyoruz. Bu yüzden, bir yandan teknoloji ile iç içe çözümler, alternatifler üretiyor, diğer yandan üreticilerimizin yüzünü güldürecek çalışmalarımızı ülke çapında sürdürüyoruz. Bu kapsamda Eylül ayında Alaşehir’de çiftçilerimizle eğitim programları ve çeşitli aktivitler ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek”.

DENİZBANK HAKKINDA: DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu.

Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 749 şubesi ile 14 bine yakın çalışanı; beş yerli ve üç uluslararası finansal iştiraki, altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn’de bir şubesi bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.