DENİZBANK’TAN ÜRETİCİ KARTI OLANLARA BİR MÜJDE DAHA!

18.01.2021 - 09:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DENİZBANK’TAN ÜRETİCİ KARTI OLANLARA BİR MÜJDE DAHA!

Tarıma desteği milli mesele olarak gören ve yüzde 45’in üzerindeki pazar payı ile özel bankalar arasında ilk sırada yer alan DenizBank çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Banka bu kapsamda 1 Ocak – 1 Şubat2021 tarihleri arasında“Motorlu Taşıtlar Vergisi” ödemelerini Üretici Kart ile gerçekleştirecek müşterilerine3 ay vade ile sıfır faiz fırsatı sunuyor. MTV ödemeleri aynı zamanda; DenizBank şubeleri veya gib.gov.tr üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. “YENİLİKÇİ PROJELER İLE HER ALANDA ÜRETİCİMİZİ DESTEKLEMEYE SÜRDÜRÜYORUZ” Üreticilerin hayatlarına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten DenizBankAlaşehir Şube Müdürü Hasan ÖZDEMİRşunları söyledi; “20 yıldır tarım sektörünü en fazla destekleyen özel banka olarak,Deniz’in bereketini toprağa, toprağın bereketini de çiftçimize, ülkemize aktarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yenilikçi projeler ile üreticilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve tüm kaynaklarımızla yanlarında olmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Aynı anlayışla,MTV ödemelerini Üretici Kart ile gerçekleştirecek müşterilerimize 3 ay vade ile sıfır faizfırsatı sunduğumuz kampanyamızı hayata geçirdik. Milli bir mesele olarak ele aldığımız tarım alanına destek vermeye, üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”
Tarıma desteği milli mesele olarak gören ve yüzde 45’in üzerindeki pazar payı ile özel bankalar arasında ilk sırada yer alan DenizBank çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Banka bu kapsamda 1 Ocak – 1 Şubat2021 tarihleri arasında“Motorlu Taşıtlar Vergisi” ödemelerini Üretici Kart ile gerçekleştirecek müşterilerine3 ay vade ile sıfır faiz fırsatı sunuyor. MTV ödemeleri aynı zamanda; DenizBank şubeleri veya gib.gov.tr üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.

“YENİLİKÇİ PROJELER İLE HER ALANDA ÜRETİCİMİZİ DESTEKLEMEYE SÜRDÜRÜYORUZ”

Üreticilerin hayatlarına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten DenizBankAlaşehir Şube Müdürü Hasan ÖZDEMİRşunları söyledi; “20 yıldır tarım sektörünü en fazla destekleyen özel banka olarak,Deniz’in bereketini toprağa, toprağın bereketini de çiftçimize, ülkemize aktarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yenilikçi projeler ile üreticilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve tüm kaynaklarımızla yanlarında olmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Aynı anlayışla,MTV ödemelerini Üretici Kart ile gerçekleştirecek müşterilerimize 3 ay vade ile sıfır faizfırsatı sunduğumuz kampanyamızı hayata geçirdik. Milli bir mesele olarak ele aldığımız tarım alanına destek vermeye, üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.