DEVLET BAHÇELİ, ALAŞEHİR'E SELAM GÖNDERDİ

SİYASET 09.04.2018 - 08:58, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DEVLET BAHÇELİ, ALAŞEHİR'E SELAM GÖNDERDİ

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, kentte devam eden çalışmalar ve önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Projeleri yakından inceleyerek Başkan Karaçoban'a başarılar dileyen Bahçeli, tüm Alaşehir halkına selam gönderdi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Karaçoban, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve bundan sonra hayata geçirecekleri projelerin yer aldığı dosyayı Bahçeli'ye teslim etti. Ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürecek 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesi hakkında Bahçeli'ye geniş bilgi veren Başkan Karaçoban, Ilıca Mahallesi'nde Alaşehir Belediyesine ait 110 dönümlük arazi üzerine yapılacak proje sayesinde özellikle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapacaklarını anlattı. Karaçoban ayrıca, çiftçilere yönelik ücretsiz yem ve ucuz mazot desteğiyle ilgili projeleri hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi. Alaşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Alaşehirlilerin en iyi hizmeti hak ettiklerini söyledi. Alaşehir halkına selam gönderen Bahçeli, Alaşehir'in yeni projelere kavuşmasının heyecanlarına heyecan kattığını ifade etti. Başkan Karaçoban, ziyaretleri kapsamında; genel merkez yöneticileriyle de bir araya gelerek, fikir alış-verişinde de bulundu. Ziyaret ettiği yöneticilere çeşitli hediyeler de takdim eden Başkan Karaçoban'ın belediyecilik çalışmalarının genel merkezden tam not aldığı belirtiliyor. Karaçoban'ın ziyaretlerinde, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk de hazır bulundu.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, kentte devam eden çalışmalar ve önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Projeleri yakından inceleyerek Başkan Karaçoban'a başarılar dileyen Bahçeli, tüm Alaşehir halkına selam gönderdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Karaçoban, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve bundan sonra hayata geçirecekleri projelerin yer aldığı dosyayı Bahçeli'ye teslim etti. Ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürecek 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesi hakkında Bahçeli'ye geniş bilgi veren Başkan Karaçoban, Ilıca Mahallesi'nde Alaşehir Belediyesine ait 110 dönümlük arazi üzerine yapılacak proje sayesinde özellikle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapacaklarını anlattı. Karaçoban ayrıca, çiftçilere yönelik ücretsiz yem ve ucuz mazot desteğiyle ilgili projeleri hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi.

Alaşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Alaşehirlilerin en iyi hizmeti hak ettiklerini söyledi. Alaşehir halkına selam gönderen Bahçeli, Alaşehir'in yeni projelere kavuşmasının heyecanlarına heyecan kattığını ifade etti.

Başkan Karaçoban, ziyaretleri kapsamında; genel merkez yöneticileriyle de bir araya gelerek, fikir alış-verişinde de bulundu. Ziyaret ettiği yöneticilere çeşitli hediyeler de takdim eden Başkan Karaçoban'ın belediyecilik çalışmalarının genel merkezden tam not aldığı belirtiliyor. Karaçoban'ın ziyaretlerinde, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.