Devlet hastanesinde bir ilk

Sağlık 03.06.2016 - 09:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Devlet hastanesinde bir ilk

Geçirdiği trafik kazası sonucu "Torokal Omurga Kırıklı Çıkığı" geçiren hasta, Ortopedi Uzmanı Dr. Ali Ertuğrul tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’nde ilk kez yapılan bir ameliyatla sağlığına kavuştu.
Alaşehir Devlet Hastanesinde bir ilk yaşandı.  Geçtiğimiz hafta kullandığı motosikletle başka bir araca çarpması sonucu  omurgası kırılan ve çıkan hasta, ortopedi uzmanı Dr. Ali Ertuğrul tarafından yapılan "Torakal omurga kırıklı çıkığı" ameliyatla sağlığına kavuştu.  Ameliyat sonrası hastanede bir hafta süreyle tedavi edilen hasta, sağlığına kavuştuktan sonra taburcu edildi.   BAŞARILI BİR OPERASYON OLDU   Operasyonun ardından bir açıklama yapan Ortopedi uzmanı Ali  Ertuğrul, "Aslında Torakal omurga kırıklı çıkığı  ameliyatı her yerde yapılabilmekte, ancak bu cihaz genellikle Beyin Cerrahisi Uzman Hekim tarafından yapılmaktadır. Ortopedi Uzmanı Hekimleri  bu cihazı  ameliyatta daha az  tercih etmektedir. Ancak  biz  hastamızın sağlığını kavuşmasında bu yöntemi uygulayarak  hastamızı sağlığına kavuşturduk,."dedi. Alaşehir Devlet Hastanesi başhekimi Opr.Dr. Orhan Kırmalı  da "Hastamız, trafik kazası geçirmiş. Hastanemizde bulunan ancak, uzun zamandır kullanılmayan  bel ameliyatı seti ilk kez ortopedi uzmanımız Op. Dr.  Ali Ertuğrul  tarafından kullanılarak, hastamız sağlığına kavuşturuldu. Bu tür hastalarımız bundan sonra komşu iller ve ilçelere tedavi amacıyla gitmek zorunda kalmayacaktır.  Amacımız  tüm vatandaşlarımız için hastanemizde her türlü sağlık hizmetlerini verebilmek. Bunun için de her gün yeni teknik araçlar kullanılarak, vatandaşlarımıza  ayağında hizmet vermeye çalışıyoruz."şeklinde konuştu.   Sitemizde yer alan haber ve fotoğraflar kaynak belirtilerek de olsa kullanılamaz. Kullanılması durumunda yasal yollara başvurulacaktır
Geçirdiği trafik kazası sonucu "Torokal Omurga Kırıklı Çıkığı" geçiren hasta, Ortopedi Uzmanı Dr. Ali Ertuğrul tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’nde ilk kez yapılan bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

Alaşehir Devlet Hastanesinde bir ilk yaşandı.  Geçtiğimiz hafta kullandığı motosikletle başka bir araca çarpması sonucu  omurgası kırılan ve çıkan hasta, ortopedi uzmanı Dr. Ali Ertuğrul tarafından yapılan "Torakal omurga kırıklı çıkığı" ameliyatla sağlığına kavuştu.  Ameliyat sonrası hastanede bir hafta süreyle tedavi edilen hasta, sağlığına kavuştuktan sonra taburcu edildi.

 

BAŞARILI BİR OPERASYON OLDU

 

Operasyonun ardından bir açıklama yapan Ortopedi uzmanı Ali  Ertuğrul, "Aslında Torakal omurga kırıklı çıkığı  ameliyatı her yerde yapılabilmekte, ancak bu cihaz genellikle Beyin Cerrahisi Uzman Hekim tarafından yapılmaktadır. Ortopedi Uzmanı Hekimleri  bu cihazı  ameliyatta daha az  tercih etmektedir. Ancak  biz  hastamızın sağlığını kavuşmasında bu yöntemi uygulayarak  hastamızı sağlığına kavuşturduk,."dedi.

Alaşehir Devlet Hastanesi başhekimi Opr.Dr. Orhan Kırmalı  da "Hastamız, trafik kazası geçirmiş. Hastanemizde bulunan ancak, uzun zamandır kullanılmayan  bel ameliyatı seti ilk kez ortopedi uzmanımız Op. Dr.  Ali Ertuğrul  tarafından kullanılarak, hastamız sağlığına kavuşturuldu. Bu tür hastalarımız bundan sonra komşu iller ve ilçelere tedavi amacıyla gitmek zorunda kalmayacaktır.  Amacımız  tüm vatandaşlarımız için hastanemizde her türlü sağlık hizmetlerini verebilmek. Bunun için de her gün yeni teknik araçlar kullanılarak, vatandaşlarımıza  ayağında hizmet vermeye çalışıyoruz."şeklinde konuştu.

 

Sitemizde yer alan haber ve fotoğraflar kaynak belirtilerek de olsa kullanılamaz. Kullanılması durumunda yasal yollara başvurulacaktır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.