Devlet hastanesinden tanıtım atağı

GÜNDEM 23.11.2015 - 10:10, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Devlet hastanesinden tanıtım atağı

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Kırmalı, hastanenin ve hastanede görevli doktorların tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.
Alaşehir Devlet Hastanesine doktor akını olduğunu, uzman sayısının 32, acil hekim sayısının 9 ve diş hekimi sayısının da 6’ya yükseldiğini belirten Orhan Kırmalı, "Alaşehir’de ve Sarıgöl’de görev yapan Aile Hekimi ve Toplum Sağlığı hekimlerine hastanemizde bulunan cihazlar ve yeni atanan doktorları tanıtmak ve tanıştırmak amacıyla bir toplantı düzenledik. Amacımız ilçemizde ve komşu ilçemizde görev yapan doktorlarımızla, hastanemize yeni atanan ve görev yapan doktorlarımızla tanıştırmak, bilgi alışverişini geliştirmek ve böylece bölge halkımıza en iyi hizmeti verebilmek. Aile hekimlerimizden destek bekliyoruz. Çünkü buraya atanan doktorlarımızı burada tutmak istiyoruz hedefimiz ve amacımız bu. Hastanemizde patoloji dışında tüm tedavileri yapabiliyoruz. Diş tedavilerinde yüzde 90-95 oranında tedavileri artık Alaşehir’de çözebiliyoruz" dedi. AİLE HEKİMLERİNDEN DESTEK GELDİ Aile hekimlerinden Neşe Zengin toplantıya ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede "Bu tür toplantılar ve sosyal etkinliklere daha fazla yer verelim, kaynaşma ve dayanışmayı arttıralım" şeklinde konuşurken, bir diğer aile hekimi Yaşar Adnan Metin, "Toplantıları daha sık yapalım, biz aile hekimi olmadan yıllarca hastane acil servisinde görev yaptık. Gerekirse tecrübelerimizde yararlanabilirsiniz. Bize düşen her göreve hazırız. Her durumda destek vermeye hazırız. Çünkü bu hastane bizim, sahip çıkmamız gerekir." şeklinde konuştu. Aile hekimlerinden Osman Bozkurt ise  "Tıptaki yeni gelişim ve girişimlerin takip edilebilmesi için bu tür toplantıları artıralım. Her zaman destek vermeye hazırız." dedi. Başhekim Orhan Kırmalı da "Hastanemize atanan doktorları burada tutabilmek için, sizlerin desteğinizn yararlı olacağını biliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum, önerilerinizi dikkate alacağız. Doktorlarımızın telefon numaralarını sizlere vereceğiz. Gerektiğinde diyalog kurabileceksiniz." diyerek tanıtım toplantısına katılan herkese teşekkür etti.
Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Kırmalı, hastanenin ve hastanede görevli doktorların tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.

Alaşehir Devlet Hastanesine doktor akını olduğunu, uzman sayısının 32, acil hekim sayısının 9 ve diş hekimi sayısının da 6’ya yükseldiğini belirten Orhan Kırmalı, "Alaşehir’de ve Sarıgöl’de görev yapan Aile Hekimi ve Toplum Sağlığı hekimlerine hastanemizde bulunan cihazlar ve yeni atanan doktorları tanıtmak ve tanıştırmak amacıyla bir toplantı düzenledik. Amacımız ilçemizde ve komşu ilçemizde görev yapan doktorlarımızla, hastanemize yeni atanan ve görev yapan doktorlarımızla tanıştırmak, bilgi alışverişini geliştirmek ve böylece bölge halkımıza en iyi hizmeti verebilmek. Aile hekimlerimizden destek bekliyoruz. Çünkü buraya atanan doktorlarımızı burada tutmak istiyoruz hedefimiz ve amacımız bu. Hastanemizde patoloji dışında tüm tedavileri yapabiliyoruz. Diş tedavilerinde yüzde 90-95 oranında tedavileri artık Alaşehir’de çözebiliyoruz" dedi.

AİLE HEKİMLERİNDEN DESTEK GELDİ

Aile hekimlerinden Neşe Zengin toplantıya ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede "Bu tür toplantılar ve sosyal etkinliklere daha fazla yer verelim, kaynaşma ve dayanışmayı arttıralım" şeklinde konuşurken, bir diğer aile hekimi Yaşar Adnan Metin, "Toplantıları daha sık yapalım, biz aile hekimi olmadan yıllarca hastane acil servisinde görev yaptık. Gerekirse tecrübelerimizde yararlanabilirsiniz. Bize düşen her göreve hazırız. Her durumda destek vermeye hazırız. Çünkü bu hastane bizim, sahip çıkmamız gerekir." şeklinde konuştu. Aile hekimlerinden Osman Bozkurt ise  "Tıptaki yeni gelişim ve girişimlerin takip edilebilmesi için bu tür toplantıları artıralım. Her zaman destek vermeye hazırız." dedi.

Başhekim Orhan Kırmalı da "Hastanemize atanan doktorları burada tutabilmek için, sizlerin desteğinizn yararlı olacağını biliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum, önerilerinizi dikkate alacağız. Doktorlarımızın telefon numaralarını sizlere vereceğiz. Gerektiğinde diyalog kurabileceksiniz." diyerek tanıtım toplantısına katılan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.