Diş polikliniğine 4 yeni doktor

GÜNDEM 16.11.2015 - 10:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Diş polikliniğine 4 yeni doktor

Alaşehir Devlet Hastanesi Diş Polikliniği’ne 4 yeni diş hekimi atanarak, diş hekimi sayısı 6’ ya yükseldi.
Alaşehir Devlet Hastanesi’nde son günlerde artan doktor sayısına diş hekimleri de  katıldı. 4 yeni hekimin atanmasıyla diş hekimi sayısı 6’ya yükseldi. Doktor sayısının artmasıyla birlikte günlük diş polikliniği sayısı da 200’ün üzerine çıktı. Diş ünitesinin açılmasıyla diş yapımı başta olmak üzere her implant ve cerrahi dışında hemen hemen tüm tedaviler Alaşehir’de yapılabilecek. KIRMALI: DOKTOR SAYIMIZ, HER GEÇEN GÜN ARTIYOR Alaşehir Devlet Hastanesi başhekimi  Opr.Dr. Orhan Kırmalı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Hastanemize  son günlerde bir doktor akını var. Bu akına diş hekimlerimizde katıldı. Son doktorumuzun da  göreve başlamasıyla  diş hekimi sayımız 6’ya yükseldi. Diş hekimlerimizin göreve başlamalarıyla imlant ve cerrahi dışında hemen hemen tüm tedaviler hastanemizde yapılabilecek. Bir çok diş hastamız bundan böyle çevre il ve ilçelere gitmekten kurtulacak, tedavilerini Alaşehir Devlet Hastanesi’nde sağlıklı bir şekilde yaptırabilecektir." dedi.
Alaşehir Devlet Hastanesi Diş Polikliniği’ne 4 yeni diş hekimi atanarak, diş hekimi sayısı 6’ ya yükseldi.

Alaşehir Devlet Hastanesi’nde son günlerde artan doktor sayısına diş hekimleri de  katıldı. 4 yeni hekimin atanmasıyla diş hekimi sayısı 6’ya yükseldi. Doktor sayısının artmasıyla birlikte günlük diş polikliniği sayısı da 200’ün üzerine çıktı. Diş ünitesinin açılmasıyla diş yapımı başta olmak üzere her implant ve cerrahi dışında hemen hemen tüm tedaviler Alaşehir’de yapılabilecek.

KIRMALI: DOKTOR SAYIMIZ, HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Alaşehir Devlet Hastanesi başhekimi  Opr.Dr. Orhan Kırmalı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Hastanemize  son günlerde bir doktor akını var. Bu akına diş hekimlerimizde katıldı. Son doktorumuzun da  göreve başlamasıyla  diş hekimi sayımız 6’ya yükseldi. Diş hekimlerimizin göreve başlamalarıyla imlant ve cerrahi dışında hemen hemen tüm tedaviler hastanemizde yapılabilecek. Bir çok diş hastamız bundan böyle çevre il ve ilçelere gitmekten kurtulacak, tedavilerini Alaşehir Devlet Hastanesi’nde sağlıklı bir şekilde yaptırabilecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.