DSİ'den Üzüm Sulama Birliği yine tam not aldı

GÜNDEM 29.11.2016 - 09:01, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DSİ'den Üzüm Sulama Birliği yine tam not aldı

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği, 2016 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısını yaptı. Birlik Başkanı Necdet Türk'ün başkanlığında, birliğin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 14 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıya meclis üyelerinin tamamına yakını katıldı.
Alaşehir Üzüm Sulama Birliği'nin, 2016 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısı açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından saygı duruşu ile başladı. 2017 yılı gelir tarifesinin ve bütçesinin görüşülmesi, 2017 yılı Gider  tarifesinin görüşülmesi, 2017 yılı ceza tarifesinin görüşülmesi, çalıştırılacak personel konusunda birlik başkanına yetki verilemesinin görüşülmesi, Alım ve Satım işlemlerinde Birlik Yönetim Kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi, sulama alanı rehabilitasyonu kapsamında birlik yönetimine yetki verilmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Birlik Yönetim Kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi, Birlik başkanı, yönetim ve denetim kurulu üyelerine ödenecek huzur haklarının görüşülmesi, birlik denetim kurulu raporları hakkında birlik meclisine bilgi verilmesi konuları görüşüldü ve oylanarak kabul edildi. SULAMA ÜCRETLERİNE ZAM YAPILMADI Çok zor bir yılı geride bırakan Alaşehirli üreticilere, Üzüm Sulama Birliği yönetiminden jest geldi. Birlik yönetimi, 2017 yılı sulama ücretlerine zam yapmadı. Bu kararına birlik meclis üyelerinden de tam destek geldi. TÜRK: MALİ AÇIDAN HİÇ BİR SIKINTIMIZ YOK Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, 2016 yılı tahmini bütçesinin yüzde 98 oranında gerçekleştirdiklerini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı birlik yönetici, idare ve personel  ile meclis üyelerine teşekkür etti. Birliğin Türkiye genelindeki birçok birlikten daha iyi konumda olduğunu ifade eden Türk, "Mali açıdan hiç bir sıkıntımız söz konusu değildir. Her şey kontrolümüz altında. Sağda solda iftira atanlara sesleniyorum. Değişik platformlarda iddia edilen söylentiler kesinlikle asılsızdır. Bu konuda bilgi almak isteyen herkese kapımız açık. Tüm verilerimiz ortadadır. Kaldı ki; bizler DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından denetleniyoruz. Denetim raporlarını herkesle paylaşmaya hazırız. DSİ'den denetimlerde tam not aldık."dedi.    
Alaşehir Üzüm Sulama Birliği, 2016 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısını yaptı. Birlik Başkanı Necdet Türk'ün başkanlığında, birliğin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 14 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıya meclis üyelerinin tamamına yakını katıldı.

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği'nin, 2016 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısı açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından saygı duruşu ile başladı. 2017 yılı gelir tarifesinin ve bütçesinin görüşülmesi, 2017 yılı Gider  tarifesinin görüşülmesi, 2017 yılı ceza tarifesinin görüşülmesi, çalıştırılacak personel konusunda birlik başkanına yetki verilemesinin görüşülmesi, Alım ve Satım işlemlerinde Birlik Yönetim Kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi, sulama alanı rehabilitasyonu kapsamında birlik yönetimine yetki verilmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Birlik Yönetim Kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi, Birlik başkanı, yönetim ve denetim kurulu üyelerine ödenecek huzur haklarının görüşülmesi, birlik denetim kurulu raporları hakkında birlik meclisine bilgi verilmesi konuları görüşüldü ve oylanarak kabul edildi.

SULAMA ÜCRETLERİNE ZAM YAPILMADI

Çok zor bir yılı geride bırakan Alaşehirli üreticilere, Üzüm Sulama Birliği yönetiminden jest geldi. Birlik yönetimi, 2017 yılı sulama ücretlerine zam yapmadı. Bu kararına birlik meclis üyelerinden de tam destek geldi.

TÜRK: MALİ AÇIDAN HİÇ BİR SIKINTIMIZ YOK

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, 2016 yılı tahmini bütçesinin yüzde 98 oranında gerçekleştirdiklerini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı birlik yönetici, idare ve personel  ile meclis üyelerine teşekkür etti. Birliğin Türkiye genelindeki birçok birlikten daha iyi konumda olduğunu ifade eden Türk, "Mali açıdan hiç bir sıkıntımız söz konusu değildir. Her şey kontrolümüz altında. Sağda solda iftira atanlara sesleniyorum. Değişik platformlarda iddia edilen söylentiler kesinlikle asılsızdır. Bu konuda bilgi almak isteyen herkese kapımız açık. Tüm verilerimiz ortadadır. Kaldı ki; bizler DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından denetleniyoruz. Denetim raporlarını herkesle paylaşmaya hazırız. DSİ'den denetimlerde tam not aldık."dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.