Efsanaleri buluşturan organizasyon

SPOR 20.05.2016 - 09:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Efsanaleri buluşturan organizasyon

Alaşehir Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek 1980-2000 yılları arasında Alaşehir futboluna hizmet etmiş eski futbolcu, başkan, yönetici ve teknik adamları Alaşehirli futbolseverlerle buluşturdu.
Alaşehirspor ve daha sonraki adıyla Alaşehir Belediyespor olarak mücadele veren futbol takımlarında forma giyen Alaşehir’den ve şehir dışından yaklaşık 70 futbol emektarı uzun yıllar sonra Alaşehir’de bir araya geldi. Şehir dışından ilçeye gelen emektar futbolcular öğle yemeğinde Alaşehir pidesi yedikten sonra şehir turu attılar ve Toptepe’ye çıkarak ilçeyi kuşbakışı olarak 30 yıl sonra yeniden görme imkanı buldular.   KARAÇOBAN; BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYORUZ   Şehir turunun ardından stada gelen veteranlar sarı ve beyaz olmak üzere organize edilen iki ayrı takımın formalarını giyerek futbolseverlerle buluştu. Veteranlar maçı öncesi statta düzenlenen törende Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, bir konuşma yaptı. Uzun yıllar önce Alaşehirspor ve Alaşehir Belediyespor’un formalarını giymiş futbolcuları tekrar Alaşehirli futbolseverlerle buluşturdukları için çok mutlu olduklarını ifade eden Karaçoban, “Şehrimizin futboluna katkı veren değerli futbolcu ve teknik direktörlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk yaşıyoruz. Aramızdan ayrılan efsane kadromuzun hocası Fikri Bayrıl’ı, Arap Turgut amcamızı, Tevfik Lav hocamızı ve Mehmet Döğer kardeşimizi rahmetle anıyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda tekrar bir araya geleceğiz” dedi.   KARAÇOBAN’DAN MERHUM İSİMLER ANISINA YAKINLARINA PLAKET   Karaçoban konuşmasının ardından Fikri Bayrıl için hazırlanan plaketi oğlu Haldun Bayrıl’a, Turgut Soyumert için hazırlanan plaketi kardeşi Erdoğan Soyumert’e, Tevfik Lav için hazırlanan plaketi Manisa Antrenörler Derneği Sekreteri Mehmet Dadal ve Mehmet Döğer için hazırlanan plaketi de emektar futbolculardan Özkan Eroğlu’na takdim etti. Eski futbolculardan kaleci Mitat İpek, Selim Soyumert ve Halil Kıvrak da organizasyon dolayısıyla Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a çeşitli hediyeler sundular.   YENİŞEMEDİLER; 3-3   Veteranların sarı ve beyaz takım olarak mücadele ettiği karşılaşmanın başlama vuruşunu Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban yaptı. Alaşehirli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma 3-3 sona erdi. Eski futbolculardan Kamuran 30 yıl önceki gibi maçta klas hareketleriyle futbolseverlerden bol bol alkış aldı. Maçtan sonra tüm eski futbolculara Alaşehir Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantaları verildi.   AKŞAM YEMEĞİ DÜZENLENDİ   Maçın ardından veteranlar ve eşleri bu kez Alaşehir Belediyesi tarafından organize edilen akşam yemeği için Şelale Restoran’da bir araya geldi. Yemeğe Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, eski Belediye Başkanları Galip Şahyar ve Kadir Daş, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Alıcı ve Adnan Tutar, Alaşehirspor’da yönetimde çeşitli kademelerde görev almış Avukat Mustafa Yıldırım ve Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Halil Öztürk de katıldı.
Alaşehir Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek 1980-2000 yılları arasında Alaşehir futboluna hizmet etmiş eski futbolcu, başkan, yönetici ve teknik adamları Alaşehirli futbolseverlerle buluşturdu.

Alaşehirspor ve daha sonraki adıyla Alaşehir Belediyespor olarak mücadele veren futbol takımlarında forma giyen Alaşehir’den ve şehir dışından yaklaşık 70 futbol emektarı uzun yıllar sonra Alaşehir’de bir araya geldi. Şehir dışından ilçeye gelen emektar futbolcular öğle yemeğinde Alaşehir pidesi yedikten sonra şehir turu attılar ve Toptepe’ye çıkarak ilçeyi kuşbakışı olarak 30 yıl sonra yeniden görme imkanı buldular.

 

KARAÇOBAN; BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYORUZ

 

Şehir turunun ardından stada gelen veteranlar sarı ve beyaz olmak üzere organize edilen iki ayrı takımın formalarını giyerek futbolseverlerle buluştu. Veteranlar maçı öncesi statta düzenlenen törende Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, bir konuşma yaptı. Uzun yıllar önce Alaşehirspor ve Alaşehir Belediyespor’un formalarını giymiş futbolcuları tekrar Alaşehirli futbolseverlerle buluşturdukları için çok mutlu olduklarını ifade eden Karaçoban, “Şehrimizin futboluna katkı veren değerli futbolcu ve teknik direktörlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk yaşıyoruz. Aramızdan ayrılan efsane kadromuzun hocası Fikri Bayrıl’ı, Arap Turgut amcamızı, Tevfik Lav hocamızı ve Mehmet Döğer kardeşimizi rahmetle anıyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda tekrar bir araya geleceğiz” dedi.

 

KARAÇOBAN’DAN MERHUM İSİMLER ANISINA YAKINLARINA PLAKET

 

Karaçoban konuşmasının ardından Fikri Bayrıl için hazırlanan plaketi oğlu Haldun Bayrıl’a, Turgut Soyumert için hazırlanan plaketi kardeşi Erdoğan Soyumert’e, Tevfik Lav için hazırlanan plaketi Manisa Antrenörler Derneği Sekreteri Mehmet Dadal ve Mehmet Döğer için hazırlanan plaketi de emektar futbolculardan Özkan Eroğlu’na takdim etti. Eski futbolculardan kaleci Mitat İpek, Selim Soyumert ve Halil Kıvrak da organizasyon dolayısıyla Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a çeşitli hediyeler sundular.

 

YENİŞEMEDİLER; 3-3

 

Veteranların sarı ve beyaz takım olarak mücadele ettiği karşılaşmanın başlama vuruşunu Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban yaptı. Alaşehirli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma 3-3 sona erdi. Eski futbolculardan Kamuran 30 yıl önceki gibi maçta klas hareketleriyle futbolseverlerden bol bol alkış aldı. Maçtan sonra tüm eski futbolculara Alaşehir Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantaları verildi.

 

AKŞAM YEMEĞİ DÜZENLENDİ

 

Maçın ardından veteranlar ve eşleri bu kez Alaşehir Belediyesi tarafından organize edilen akşam yemeği için Şelale Restoran’da bir araya geldi. Yemeğe Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, eski Belediye Başkanları Galip Şahyar ve Kadir Daş, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Alıcı ve Adnan Tutar, Alaşehirspor’da yönetimde çeşitli kademelerde görev almış Avukat Mustafa Yıldırım ve Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Halil Öztürk de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.