Efsane Golcü Tanju Çolak Alaşehir'de!

GÜNDEM 03.05.2019 - 10:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Efsane Golcü Tanju Çolak Alaşehir'de!

EFSANE MİLLİ FUTBOLCU, AVRUPA GOL KRALI, ALTIN, GÜMÜŞ VE BRONZ AYAKKABI SAHİBİ TANJU ÇOLAK, ALAŞEHİR’DE UÇAK KARDEŞLER FİRMA SAHİBİ ALİ UÇAK’I ZİYARET ETTİ.
Efsane golcü Tanju Çolak, Uçak Kardeşler Firmasında Ali Uçak ile bir araya geldi. Daha sonra Uçak ve Çolak, Mevsim Kahvaltı Evi'nde birlikte kahvaltı yaptı. Daha sonra Alaşehir'in tarihi ve turistik mekanlarını gezen ikili, Alaşehir'in yöresel tatlarından Kapamacı Uğur'un mekanında öğle yemeğinde kapama yedi. ÇOLAK, "ALAŞEHİR'İ ÇOK SEVDİM" Ali Uçak ile birlikte Alaşehir’i gezen ve esnaflar ile bir araya gelen Tanju Çolak, "Alaşehir çok şirin bir ilçe, herkes beni burada çok samimi karşıladı. Alaşehir'i çok sevdim. Başta Ali Uçak olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler."dedi. UÇAK, "KADİM DOSTUMU AĞIRLAMAKTAN BAHTİYAR OLDUK" Ali Uçak, "Efsane Milli Futbolcu,Avrupa Gol Kralı, Altın, Gümüş ve Bronz ayakkabı sahibi çok samimi dostum Tanju Çolak’a yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim.Türk futbolumuza büyük değerler katan Tanju Çolak’ı ağırlamaktan büyük gurur duyduk."dedi.
EFSANE MİLLİ FUTBOLCU, AVRUPA GOL KRALI, ALTIN, GÜMÜŞ VE BRONZ AYAKKABI SAHİBİ TANJU ÇOLAK, ALAŞEHİR’DE UÇAK KARDEŞLER FİRMA SAHİBİ ALİ UÇAK’I ZİYARET ETTİ.

Efsane golcü Tanju Çolak, Uçak Kardeşler Firmasında Ali Uçak ile bir araya geldi. Daha sonra Uçak ve Çolak, Mevsim Kahvaltı Evi'nde birlikte kahvaltı yaptı. Daha sonra Alaşehir'in tarihi ve turistik mekanlarını gezen ikili, Alaşehir'in yöresel tatlarından Kapamacı Uğur'un mekanında öğle yemeğinde kapama yedi.

ÇOLAK, "ALAŞEHİR'İ ÇOK SEVDİM"

Ali Uçak ile birlikte Alaşehir’i gezen ve esnaflar ile bir araya gelen Tanju Çolak, "Alaşehir çok şirin bir ilçe, herkes beni burada çok samimi karşıladı. Alaşehir'i çok sevdim. Başta Ali Uçak olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler."dedi.

UÇAK, "KADİM DOSTUMU AĞIRLAMAKTAN BAHTİYAR OLDUK"

Ali Uçak, "Efsane Milli Futbolcu,Avrupa Gol Kralı, Altın, Gümüş ve Bronz ayakkabı sahibi çok samimi dostum Tanju Çolak’a yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim.Türk futbolumuza büyük değerler katan Tanju Çolak’ı ağırlamaktan büyük gurur duyduk."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.