Eğitim camiasından sağlıkçılara tam destek!

13.04.2020 - 10:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Eğitim camiasından sağlıkçılara tam destek!

Alaşehir’deki meslek okulları sağlık çalışanlarına destek vermeye devam ediyor. Birçok okulun atölyesinde maske üretilirken, İMKB MTAL Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmenleri de yüz korucu siperlik imal edilerek, sağlık çalışanlarına teslim etti.
Alaşehir’de eğitim kurumları, sağlık çalışanları için seferber oldu. Alaşehir İMKB MTAL Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmenlerinden Mine Özcan ve Eren Ceyhan, korona virüse karşı amansız bir mücadele veren sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla yüz koruyucu siperlik hazırladı. EĞİTİM KURUMLARI SEFERBER OLDU Alaşehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık personelleri tarafından kullanılması amacıyla İMKB MTAL tarafından 3D yazıcı ile siperlik üretip yapılmaya başlanıldı. Turgutlu Bilim Sanat Merkezi Müdürü Levent Uz'un tasarladığı siperlikler yoğun bir çalışmayla 5 gün gibi kısa bir sürede hazırlanıp, Alaşehir Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nazan Karaman'a teslim edildi. Eğitim kurumlarının bu jesti karşısında sağlık çalışanları da, Öğretmenlerimize, katkılarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Diyerek,  SAĞLIKLI KALIN, EVDE KALIN mesajlarını yinelediler.
Alaşehir’deki meslek okulları sağlık çalışanlarına destek vermeye devam ediyor. Birçok okulun atölyesinde maske üretilirken, İMKB MTAL Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmenleri de yüz korucu siperlik imal edilerek, sağlık çalışanlarına teslim etti.

Alaşehir’de eğitim kurumları, sağlık çalışanları için seferber oldu. Alaşehir İMKB MTAL Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmenlerinden Mine Özcan ve Eren Ceyhan, korona virüse karşı amansız bir mücadele veren sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla yüz koruyucu siperlik hazırladı.

EĞİTİM KURUMLARI SEFERBER OLDU

Alaşehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık personelleri tarafından kullanılması amacıyla İMKB MTAL tarafından 3D yazıcı ile siperlik üretip yapılmaya başlanıldı. Turgutlu Bilim Sanat Merkezi Müdürü Levent Uz'un tasarladığı siperlikler yoğun bir çalışmayla 5 gün gibi kısa bir sürede hazırlanıp, Alaşehir Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nazan Karaman'a teslim edildi.

Eğitim kurumlarının bu jesti karşısında sağlık çalışanları da, Öğretmenlerimize, katkılarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Diyerek,  SAĞLIKLI KALIN, EVDE KALIN mesajlarını yinelediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.