EMANET ALİ'DEN ALİ'YE GEÇTİ

GÜNDEM 29.05.2019 - 12:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

EMANET ALİ'DEN ALİ'YE GEÇTİ

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Alaşehir İlçe Başkanlığı'na Ali Uçak getirildi. Genel merkez tarafından ataması gerçekleştirilen Ali Uçak, beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden adaşı merhum Ali Apan'dan sonra göreve gelmesi, emanet "Ali'den Ali'ye geçti" yorumlarına neden oldu.
2014 yerel seçimlerinde MHP'den 1. Sıradan Alaşehir Belediye Meclis üyesi seçilen, 2018 yılının Mayıs ayında mevcut belediye başkanının başka bir partiden milletvekilliği adaylığı için istifası sonrası meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Alaşehir Belediye Başkan Adayı olan Ali Uçak, MHP'nin Alaşehir İlçe Başkanlığı'na getirildi. PARTİ LOKALİNDE GÖRKEMLİ TÖREN Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın onayı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oluru ile mazbatasını MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal'ın elinden 17 İlçe başkanının, ülkü ocakları başkanlarının, partililerin ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın hazır bulunduğu parti lokalindeki görkemli bir törende teslim alan MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Uçak, "Yol arkadaşım, abim sevgili Ali Apan geçirdiği beyin kanaması rahatsızlığından dolayı aramızdan ayrıldı. Kalbimizde sürekli yaşayacak olan başkanımızın emanetini yaşatmak bana nasip oldu. Genel Merkezimizin bu kutsal görevi bizlere uygun görmesi beni onurlandırdı. Allah bizleri mahcup etmesin."dedi. YENİ İLÇE YÖNETİMİ TÜRKİYE'DE BİR İLK Yeni 38 kişilik yönetim kurulundaki isimlerin her biri dikkat çekti. Yakın dönem içerisinde MHP İlçe Başkanlığı görevlerini üstlenmiş, duayen ilçe başkanlarının tamamının yönetimde olması gözlerden kaçmazken bunun Türkiye'de bir ilk olduğu konuşuldu. Ziraat odası Başkanı Necdet Türk'ün, bazı meclis üyelerinin ve partide 2 dönem il genel meclis üyeliği üstlenen Halil İbrahim Uzan'ın da listede olması partilileri heyecanlandırdı. Ali Uçak’ın başkanlığındaki MHP ilçe yönetim kurulu; Necdet Türk, Akif Ceylan, Halis Yörür, Bülent Horzumoğlu, Mustafa Akkor, Ali Kabakçıoğlu, Cemal Aksakal, Ahmet Kaynak, Hüseyin Olgun, Murat Biber, Kemal Ahir, Halil İbrahim Uzan, Selahattin Erdoğan, Tahsin Atılgan, Mehmet Apan, Ümit Kos, Mustafa Koç, Aytaç Doğan, Alperen Altıoğlu, Kenan Karagöz, Sabri Akçay, Mehmet Erol, Halil Yıldırım, Süleyman Ceylan, Cevdet Ereim, Barış Muslu, Mehmet Katrancı, Murat İşler,Ali Or, Faruk Sayar, Ekrem Yıldırım, Zeki Kekeç,Yasin Bulut, Uğur Özkan,Yaşar Ak ,Adem Yağlı, Eyüp Ayyıldız ve Mehmet Bozkurt’tan oluştu.  
Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Alaşehir İlçe Başkanlığı'na Ali Uçak getirildi. Genel merkez tarafından ataması gerçekleştirilen Ali Uçak, beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden adaşı merhum Ali Apan'dan sonra göreve gelmesi, emanet "Ali'den Ali'ye geçti" yorumlarına neden oldu.

2014 yerel seçimlerinde MHP'den 1. Sıradan Alaşehir Belediye Meclis üyesi seçilen, 2018 yılının Mayıs ayında mevcut belediye başkanının başka bir partiden milletvekilliği adaylığı için istifası sonrası meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Alaşehir Belediye Başkan Adayı olan Ali Uçak, MHP'nin Alaşehir İlçe Başkanlığı'na getirildi.

PARTİ LOKALİNDE GÖRKEMLİ TÖREN

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın onayı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oluru ile mazbatasını MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal'ın elinden 17 İlçe başkanının, ülkü ocakları başkanlarının, partililerin ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın hazır bulunduğu parti lokalindeki görkemli bir törende teslim alan MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Uçak, "Yol arkadaşım, abim sevgili Ali Apan geçirdiği beyin kanaması rahatsızlığından dolayı aramızdan ayrıldı. Kalbimizde sürekli yaşayacak olan başkanımızın emanetini yaşatmak bana nasip oldu. Genel Merkezimizin bu kutsal görevi bizlere uygun görmesi beni onurlandırdı. Allah bizleri mahcup etmesin."dedi.

YENİ İLÇE YÖNETİMİ TÜRKİYE'DE BİR İLK

Yeni 38 kişilik yönetim kurulundaki isimlerin her biri dikkat çekti. Yakın dönem içerisinde MHP İlçe Başkanlığı görevlerini üstlenmiş, duayen ilçe başkanlarının tamamının yönetimde olması gözlerden kaçmazken bunun Türkiye'de bir ilk olduğu konuşuldu. Ziraat odası Başkanı Necdet Türk'ün, bazı meclis üyelerinin ve partide 2 dönem il genel meclis üyeliği üstlenen Halil İbrahim Uzan'ın da listede olması partilileri heyecanlandırdı.

Ali Uçak’ın başkanlığındaki MHP ilçe yönetim kurulu; Necdet Türk, Akif Ceylan, Halis Yörür, Bülent Horzumoğlu, Mustafa Akkor, Ali Kabakçıoğlu, Cemal Aksakal, Ahmet Kaynak, Hüseyin Olgun, Murat Biber, Kemal Ahir, Halil İbrahim Uzan, Selahattin Erdoğan, Tahsin Atılgan, Mehmet Apan, Ümit Kos, Mustafa Koç, Aytaç Doğan, Alperen Altıoğlu, Kenan Karagöz, Sabri Akçay, Mehmet Erol, Halil Yıldırım, Süleyman Ceylan, Cevdet Ereim, Barış Muslu, Mehmet Katrancı, Murat İşler,Ali Or, Faruk Sayar, Ekrem Yıldırım, Zeki Kekeç,Yasin Bulut, Uğur Özkan,Yaşar Ak ,Adem Yağlı, Eyüp Ayyıldız ve Mehmet Bozkurt’tan oluştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.