EMEKLİ MÜEZZİN ABDULLAH TURGUT VEFAT ETTİ..

YAŞAM 09.07.2019 - 09:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

EMEKLİ MÜEZZİN ABDULLAH TURGUT VEFAT ETTİ..

Alaşehir Kütük Minare Camisi Emekli Müezzini Abdullah Turgut, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu önceki gün 75 yaşında hayatını kaybetti.
Alaşehir Kütük Minare Camisi Emekli Müezzini Abdullah Turgut, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu önceki gün 75 yaşında hayatını kaybetti. Turgut’un cenazesi Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.Alaşehir’in sevilen ve sayılan din görevlilerinden Emekli Müezzin Kayyım Abdullah Turgut, önceki gün geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayata veda etti. 75 yaşında vefat eden Turgut’un cenazesi aynı gün Merkez Pazar Camisi’nde ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi. Turgut’un cenaze namazına Alaşehirliler yoğun katılım gösterdi. Turgut’un cenaze namazını Yıldırım Bayezid Camisi Müezzin Kayyımı olan oğlu Davut Turgut kıldırdı. 1999 YILINDA EMEKLİ OLMUŞTU Görevine 1968 yılında Tepeköy Camisi’nde başlayan Abdullah Turgut, 4 yıl burada görev yaptıktan sonra Alaşehir Kütük Minare Camisi’nde Müezzin Kayyım olarak görev yapmaya başladı. Turgut, 31 yıl bilfiil çalıştıktan sonra 1999 yılında emekli oldu. Alaşehirliler tarafından sevilen ve sayılan biri olan Turgut, görev süresi boyunca çok sayıda insana Kur’an-ı Kerim öğretti. Abdullah Turgut, evli ve üç erkek çocuk babasıydı.
Alaşehir Kütük Minare Camisi Emekli Müezzini Abdullah Turgut, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu önceki gün 75 yaşında hayatını kaybetti.

Alaşehir Kütük Minare Camisi Emekli Müezzini Abdullah Turgut, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu önceki gün 75 yaşında hayatını kaybetti. Turgut’un cenazesi Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.Alaşehir’in sevilen ve sayılan din görevlilerinden Emekli Müezzin Kayyım Abdullah Turgut, önceki gün geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayata veda etti. 75 yaşında vefat eden Turgut’un cenazesi aynı gün Merkez Pazar Camisi’nde ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi. Turgut’un cenaze namazına Alaşehirliler yoğun katılım gösterdi. Turgut’un cenaze namazını Yıldırım Bayezid Camisi Müezzin Kayyımı olan oğlu Davut Turgut kıldırdı.

1999 YILINDA EMEKLİ OLMUŞTU

Görevine 1968 yılında Tepeköy Camisi’nde başlayan Abdullah Turgut, 4 yıl burada görev yaptıktan sonra Alaşehir Kütük Minare Camisi’nde Müezzin Kayyım olarak görev yapmaya başladı. Turgut, 31 yıl bilfiil çalıştıktan sonra 1999 yılında emekli oldu. Alaşehirliler tarafından sevilen ve sayılan biri olan Turgut, görev süresi boyunca çok sayıda insana Kur’an-ı Kerim öğretti. Abdullah Turgut, evli ve üç erkek çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.