Eski köyler kışa teslim olmayacak

BELEDİYE 21.11.2015 - 09:58, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Eski köyler kışa teslim olmayacak

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından program dahilinde gerçekleştirilen yol açma ve bakım çalışmaları aralıksız sürüyor.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Alaşehir’e bağlı kırsal mahallelerden Horzumalayaka ve Göbekli mahalleleri ile Karadut mevkii arasındaki 3 bin metre stabilize durumdaki yolun sathi kaplama yapılması için reglaj çalışmalarına başlandı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, “İlçemizin yeni mahallelerinden Horzumalayaka mahallesi ile Göbekli mahallesinin Karadut mevkii arasındaki 3 bin metrelik stabilize durumdaki yolun sathi kaplama yapılması ve reglaj çalışmaları başlandı. Kış mevsiminde bu alanlarda yaşayan vatandaşlarımızı kara kışa teslim etmeyeceğiz" dedi. KIŞIN MAĞDURİYET YAŞANMASINI ÖNLEMEYE ÇALIŞIYORUZ Dikici çalışmaların ağır kış şartları başlamadan tamamlanması için büyük çaba sarf ettiklerini de hatırlatarak, "Geçtiğimiz kış çok sert geçmişti. Bu kışın da aynı sertlikte ve yoğun yağışla geçmesi durumunda mağduriyet yaşatmamak ya da mağduriyetleri minimuma indirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu bağlamda özellikle yüksek rakımlı mahallelerimizin yollarının iyileştirmelerini önemsiyoruz" şeklinde konuştu.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından program dahilinde gerçekleştirilen yol açma ve bakım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Alaşehir’e bağlı kırsal mahallelerden Horzumalayaka ve Göbekli mahalleleri ile Karadut mevkii arasındaki 3 bin metre stabilize durumdaki yolun sathi kaplama yapılması için reglaj çalışmalarına başlandı.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, “İlçemizin yeni mahallelerinden Horzumalayaka mahallesi ile Göbekli mahallesinin Karadut mevkii arasındaki 3 bin metrelik stabilize durumdaki yolun sathi kaplama yapılması ve reglaj çalışmaları başlandı. Kış mevsiminde bu alanlarda yaşayan vatandaşlarımızı kara kışa teslim etmeyeceğiz" dedi.

KIŞIN MAĞDURİYET YAŞANMASINI ÖNLEMEYE ÇALIŞIYORUZ

Dikici çalışmaların ağır kış şartları başlamadan tamamlanması için büyük çaba sarf ettiklerini de hatırlatarak, "Geçtiğimiz kış çok sert geçmişti. Bu kışın da aynı sertlikte ve yoğun yağışla geçmesi durumunda mağduriyet yaşatmamak ya da mağduriyetleri minimuma indirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu bağlamda özellikle yüksek rakımlı mahallelerimizin yollarının iyileştirmelerini önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.