EVİN İÇİNDEN 1 BUÇUK METRE YILAN ÇIKTI

22.10.2020 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

EVİN İÇİNDEN 1 BUÇUK METRE YILAN ÇIKTI

Alaşehir’de bağ evinde divanın altında 1 buçuk metre uzunluğunda Bozyörük yılanı olarak adlandırılan yılan çıktı. Evinde temizlik yaparken, divanın altından çıkan yılan Ekrem Gülsün ve ailesine korkulu anlar yaşattı. Yaz boyunca bağ evinde kalan aile yılanın eve ne zaman girdiğini bilmiyor.
Ekrem Gülsün ailesi Akkeçili Mahallesi Kayısı Çukuru mevkiinde bulunan bağ evlerinde yaz boyunca oturdular. Üzümlerin hasat edilmesiyle, evlerinde genel temizlik ve düzenleme yaparlarken, her gün üzerinde oturdukları ve yattıkları divanın altında yılanı gördüler. Bir anda korku ve şaşkınlık yaşayan aile, telaş ve korkuyla yılanı öldürdü. “BELKİ DE YAZ BOYU BİRLİKTE YAŞADIK ” Ekrem Gülsün, kendilerini korkutan ve şoke eden olay hakkinda "Üzüm sezonunun başlamasıyla Mayıs ayında bağda kalmaya başladık. Üzümlerin hasat edilmesi ile birlikte şehirdeki evimize taşındık. Hafta sonu evde genel temzilik ve kışa hazırlık düzenlemeleri yapmak için bağ evine gittik. Evde temizlik yaparken, her zaman kullandığımız divanın altında yılanı gördük. Korkuyla ne yapacağımızı bilemedik. Sonra kürekle yılanı öldürdük. Yılanın ne zaman ve nereden girdiğini bilmiyoruz. Belki de yaz boyunca yılanla yaşadık. Şimdi sürekli yılan korkusu ile yaşayacağız." dedi. Gülsün, "Çevredeki komşular yılanın Bozyörük cinsi yılan olduğunu söylediler. Ben ne tür bir yılan olduğunu bilmiyorum, çok korktuk" seklinde konuştu.
Alaşehir’de bağ evinde divanın altında 1 buçuk metre uzunluğunda Bozyörük yılanı olarak adlandırılan yılan çıktı. Evinde temizlik yaparken, divanın altından çıkan yılan Ekrem Gülsün ve ailesine korkulu anlar yaşattı. Yaz boyunca bağ evinde kalan aile yılanın eve ne zaman girdiğini bilmiyor.

Ekrem Gülsün ailesi Akkeçili Mahallesi Kayısı Çukuru mevkiinde bulunan bağ evlerinde yaz boyunca oturdular. Üzümlerin hasat edilmesiyle, evlerinde genel temizlik ve düzenleme yaparlarken, her gün üzerinde oturdukları ve yattıkları divanın altında yılanı gördüler. Bir anda korku ve şaşkınlık yaşayan aile, telaş ve korkuyla yılanı öldürdü.

“BELKİ DE YAZ BOYU BİRLİKTE YAŞADIK ”

Ekrem Gülsün, kendilerini korkutan ve şoke eden olay hakkinda "Üzüm sezonunun başlamasıyla Mayıs ayında bağda kalmaya başladık. Üzümlerin hasat edilmesi ile birlikte şehirdeki evimize taşındık. Hafta sonu evde genel temzilik ve kışa hazırlık düzenlemeleri yapmak için bağ evine gittik. Evde temizlik yaparken, her zaman kullandığımız divanın altında yılanı gördük. Korkuyla ne yapacağımızı bilemedik. Sonra kürekle yılanı öldürdük. Yılanın ne zaman ve nereden girdiğini bilmiyoruz. Belki de yaz boyunca yılanla yaşadık. Şimdi sürekli yılan korkusu ile yaşayacağız." dedi.

Gülsün, "Çevredeki komşular yılanın Bozyörük cinsi yılan olduğunu söylediler. Ben ne tür bir yılan olduğunu bilmiyorum, çok korktuk" seklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.