FEN LİSESİ’NDEN BİR ÖRNEK PROJE DAHA

22.08.2017 - 11:11, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

FEN LİSESİ’NDEN BİR ÖRNEK PROJE DAHA

Alaşehir Fen Lisesi'nin “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur “ projesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nda kabul gördü. Projeye Ulusal Ajans'tan da destek geldi. Toplamda 6 okulu kapsayan projede 4 yabancı ülke okulu da bulunuyor. Projenin koordinatörlüğünü Fen Lisesi yapacak
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen “ A Healthy Mind İn A Healthy  Body “ yani Atatürk’ün sözü olan “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur “ projesi kapsamında Alaşehir Fen Lisesi büyük emek harcayarak hazırlamış olduğu proje bakanlık tarafından kabul edildi. Proje kapsamında Fen Lisesi liderlik yaparak, AB ülkelerine proje gezileri düzenlenecek. GÜNEŞ: PROJE DİĞER KURUMLARIMIZA ÖRNEK OLMALI Proje çalışmaları hakkında bilgi veren Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "Alaşehir Fen Lisesi Koordinatörlüğünde aralarında Çek Cumhuriyeti, Letonya, Litvanya, Romanya ve Salihli Bilsem’in olduğu  “A Healthy Mind İn A Healthy Body “ yani “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur” isimli okullar arası Stratejik Ortaklık Projemiz kabul oldu. Ayrıca, okulumuz koordinatör okul unvanıyla, projesi kabul edilen ilk okul oldu. Manisa'da da ender kurumların arasına girmiştir. Proje AB Fonlarından Ulusal Ajans desteği ile finanse edilen desteklerle organize ediliyor.  Fen Lisesi Proje Koordinatörü olarak ilk önce Kasım Ayı’nda tüm ortaklarımızı öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Alaşehir'de ağırlayacağız, önümüzdeki yıl da biz, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Avrupa’ya yani ortaklık ülkelerimize gezilerimiz olacak. Bu proje ile ilçemizi ve ülkemizi  iyi bir şekilde temsil edeceğimiz için çok mutluyuz. Projede emeği geçen kaymakamlığımız proje ofisi ekibinde görev alan  personellere,  Fen Lisesi öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu tür projelerin diğer okullarımıza  da örnek olmasını ve ilçemizde bu nitelikte proje sayısının artmasını temenni ediyoruz."dedi.
Alaşehir Fen Lisesi'nin “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur “ projesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nda kabul gördü. Projeye Ulusal Ajans'tan da destek geldi. Toplamda 6 okulu kapsayan projede 4 yabancı ülke okulu da bulunuyor. Projenin koordinatörlüğünü Fen Lisesi yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen “ A Healthy Mind İn A Healthy  Body “ yani Atatürk’ün sözü olan “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur “ projesi kapsamında Alaşehir Fen Lisesi büyük emek harcayarak hazırlamış olduğu proje bakanlık tarafından kabul edildi. Proje kapsamında Fen Lisesi liderlik yaparak, AB ülkelerine proje gezileri düzenlenecek.

GÜNEŞ: PROJE DİĞER KURUMLARIMIZA ÖRNEK OLMALI

Proje çalışmaları hakkında bilgi veren Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "Alaşehir Fen Lisesi Koordinatörlüğünde aralarında Çek Cumhuriyeti, Letonya, Litvanya, Romanya ve Salihli Bilsem’in olduğu  “A Healthy Mind İn A Healthy Body “ yani “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur” isimli okullar arası Stratejik Ortaklık Projemiz kabul oldu. Ayrıca, okulumuz koordinatör okul unvanıyla, projesi kabul edilen ilk okul oldu. Manisa'da da ender kurumların arasına girmiştir. Proje AB Fonlarından Ulusal Ajans desteği ile finanse edilen desteklerle organize ediliyor.  Fen Lisesi Proje Koordinatörü olarak ilk önce Kasım Ayı’nda tüm ortaklarımızı öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Alaşehir'de ağırlayacağız, önümüzdeki yıl da biz, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Avrupa’ya yani ortaklık ülkelerimize gezilerimiz olacak. Bu proje ile ilçemizi ve ülkemizi  iyi bir şekilde temsil edeceğimiz için çok mutluyuz. Projede emeği geçen kaymakamlığımız proje ofisi ekibinde görev alan  personellere,  Fen Lisesi öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu tür projelerin diğer okullarımıza  da örnek olmasını ve ilçemizde bu nitelikte proje sayısının artmasını temenni ediyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.