Fen Lisesi'nden büyük başarı!

EĞİTİM 28.07.2015 - 09:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Fen Lisesi'nden büyük başarı!

2014-2015 eğitim ve öğretim yılında 37 mezun veren Alaşehir Fen Lisesi, ÖSS ve LYS sınavlarında yakaladığı büyük başarıyla Alaşehir'in gururu oldu. 33 öğrenci çeşitli üniversitelere gitme başarısı gösterdi. 10 öğrenci de tıp Fakültesini kazandı.
Alaşehir Fen Lisesi öğrencileri bu yıl yapılan ÖSS ve LYS sınavlarında büyük bir başarı elde etti. Sınavlara giren 37 öğrenciden 33'ü çeşitli üniversitelere yerleşme başarısı gösterdi. 10 öğrencinin de Tıp Fakültesini kazanması dikkat çekti. 4 öğrencinin ise Tıp Fakültesini istediği için tercihte bulunmadığı öğrenildi. ÖLMEZ: SİSTEMLİ ÇALIŞMANIN SEMERİSİNİ ALDIK Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Okul Müdürü Ömer Ölmez, sistemli ve programlı çalışmaların semeresini aldıklarını belirterek, "Bizlere bu gururu yaşatan başta öğrencilerimize olmak üzere, eğitim kadromuza ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu yıl 37 mezun öğrencimizden 33'ü çeşitli üniversitelere yerleşme başarısı gösterdi. 10 öğrencimizin de Tıp Fakültesini kazanması bizler için ayrı bir mutluluk oldu. Bu yıl 4 öğrencimiz tıpı istediği için tercihte bulunmadı. Tercikte bulunmayan 4 öğrencimiz de başka branşlarda yerleşme imkanı vardı. Başarılı öğrencilerimizi kutluyor, akademik eğitim hayatlarında başarılar diliyorum."şeklinde konuştu. 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezunlarımı ve kazandığı üniversiteler; Burak Can Akkuş ------ Ege üniversitesi Tıp Fakultesi Ebru Ayhan ------- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Pınar Aytan ----------- Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesi Orhan Güzel -------- Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Rabia Karakoç --------- Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadir Kuran --------- Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hüseyin Kasapoğlu ----- Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Mehmet Taşdemir -------- Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Buse Nur Çakar ---------- Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İbrahim Aladağ -------------- Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Mete Korkmaz ---------------- Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Melike Çakan ----------------- Trakya Üniversitesi Eczacılık Zülfiye Taşkın ----------------- Muğla Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ayşe Sezer ----------------------- Muğla Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Sevilay Yalçın ------------------ Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon S. Emre Dönmez ------------ 9 Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği Muhammed İkbal Şahin - Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Rüstem Öztürk------------------Muğla S. K. Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Mustafa Doğan Çubuk-----  İ.Y.T.E Gıda Mühendisliği Selman Dündar-----------------İ.Y.T.E Gıda Mühendisliği Ayca Nur Aycan----------------Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Dudu Uysal-----------------------Ege Üniversitesi Hemşirelik  
2014-2015 eğitim ve öğretim yılında 37 mezun veren Alaşehir Fen Lisesi, ÖSS ve LYS sınavlarında yakaladığı büyük başarıyla Alaşehir'in gururu oldu. 33 öğrenci çeşitli üniversitelere gitme başarısı gösterdi. 10 öğrenci de tıp Fakültesini kazandı.

Alaşehir Fen Lisesi öğrencileri bu yıl yapılan ÖSS ve LYS sınavlarında büyük bir başarı elde etti. Sınavlara giren 37 öğrenciden 33'ü çeşitli üniversitelere yerleşme başarısı gösterdi. 10 öğrencinin de Tıp Fakültesini kazanması dikkat çekti. 4 öğrencinin ise Tıp Fakültesini istediği için tercihte bulunmadığı öğrenildi.

ÖLMEZ: SİSTEMLİ ÇALIŞMANIN SEMERİSİNİ ALDIK

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Okul Müdürü Ömer Ölmez, sistemli ve programlı çalışmaların semeresini aldıklarını belirterek, "Bizlere bu gururu yaşatan başta öğrencilerimize olmak üzere, eğitim kadromuza ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu yıl 37 mezun öğrencimizden 33'ü çeşitli üniversitelere yerleşme başarısı gösterdi. 10 öğrencimizin de Tıp Fakültesini kazanması bizler için ayrı bir mutluluk oldu. Bu yıl 4 öğrencimiz tıpı istediği için tercihte bulunmadı. Tercikte bulunmayan 4 öğrencimiz de başka branşlarda yerleşme imkanı vardı. Başarılı öğrencilerimizi kutluyor, akademik eğitim hayatlarında başarılar diliyorum."şeklinde konuştu.

2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezunlarımı ve kazandığı üniversiteler;
Burak Can Akkuş ------ Ege üniversitesi Tıp Fakultesi
Ebru Ayhan ------- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
Pınar Aytan ----------- Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesi
Orhan Güzel -------- Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi
Rabia Karakoç --------- Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kadir Kuran --------- Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Tıp Fakültesi
Hüseyin Kasapoğlu ----- Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Mehmet Taşdemir -------- Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Buse Nur Çakar ---------- Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
İbrahim Aladağ -------------- Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi
Mete Korkmaz ---------------- Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Melike Çakan ----------------- Trakya Üniversitesi Eczacılık
Zülfiye Taşkın ----------------- Muğla Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
Ayşe Sezer ----------------------- Muğla Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
Sevilay Yalçın ------------------ Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
S. Emre Dönmez ------------ 9 Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği
Muhammed İkbal Şahin - Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği
Rüstem Öztürk------------------Muğla S. K. Üniversitesi İnşaat Mühendisliği
Mustafa Doğan Çubuk-----  İ.Y.T.E Gıda Mühendisliği
Selman Dündar-----------------İ.Y.T.E Gıda Mühendisliği
Ayca Nur Aycan----------------Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği
Dudu Uysal-----------------------Ege Üniversitesi Hemşirelik

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.