FREN YERİNE GAZA BASTI: 1 YARALI

17.07.2020 - 09:15, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

FREN YERİNE GAZA BASTI: 1 YARALI

Alaşehir’de fren yerine gaza basan sürücü, kaldırımdaki vatandaşlara çarptı. Meydana gelen talihsiz kazada 1 kişi yaralandı. Soğuksu mahallesinde sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybedip, fren yerine gaza basınca kaldırımda bulunan vatandaşlara çarparak, bir işyerine girdi.
Kaza, önceki gün öğle saatlerinde Soğuksu Mahallesi Sekine Evren Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 59 ZH 973 plakalı otomobilin sürücüsü F.I., seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve fren yerine gaza basınca ortalığı savaş alanına çevirdi. Kazada, Halil Yavuz isimli vatandaş aracın çarpması sonucu yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yavuz’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. “HER ŞEY BİR ANDA OLDU” Yaşanılan korku dolu kazada yara almaktan son anda kurtulan bölge esnaflarından Paşa Çay Ocağı sahibi Mehmet Boğa, ”Talihsiz bir kaza geldi başımıza. Dükkânımızın yanında bulunan berber arkadaşımız ve diğer arkadaşlarımız ile sohbet ediyorduk.  Bir anda ne olduğunu anlamadan üst caddeden bir araçhızla üzerimize geldi. Bir anlık refleks ile kendimi sağa doğru fırlattım. Berber arkadaşımız Halil Yavuz kaçmaya fırsat bulamadı ve yaralandı. Yanımızda bulunan diğer arkadaşımız Veli Çıkmaz’ı ise Allah’tan araç altına almadı ve savurdu. Çarpmanın etkisi ile kaldırımda bulunan masa ve sandalyelerin üzerine düştü ve paramparça oldu her şey. Çok şükür o arkadaşımız yara almadan kurtuldu. Yaralanan Halil arkadaşımıza hepimiz çok üzüldük. Olayın şokunu hala atlatamadık. Sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik. İnşallah en kısa sürede iyileşir ve tekrar aramıza döner.”dedi.
Alaşehir’de fren yerine gaza basan sürücü, kaldırımdaki vatandaşlara çarptı. Meydana gelen talihsiz kazada 1 kişi yaralandı. Soğuksu mahallesinde sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybedip, fren yerine gaza basınca kaldırımda bulunan vatandaşlara çarparak, bir işyerine girdi.

Kaza, önceki gün öğle saatlerinde Soğuksu Mahallesi Sekine Evren Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 59 ZH 973 plakalı otomobilin sürücüsü F.I., seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve fren yerine gaza basınca ortalığı savaş alanına çevirdi. Kazada, Halil Yavuz isimli vatandaş aracın çarpması sonucu yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yavuz’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“HER ŞEY BİR ANDA OLDU”

Yaşanılan korku dolu kazada yara almaktan son anda kurtulan bölge esnaflarından Paşa Çay Ocağı sahibi Mehmet Boğa, ”Talihsiz bir kaza geldi başımıza. Dükkânımızın yanında bulunan berber arkadaşımız ve diğer arkadaşlarımız ile sohbet ediyorduk.  Bir anda ne olduğunu anlamadan üst caddeden bir araçhızla üzerimize geldi. Bir anlık refleks ile kendimi sağa doğru fırlattım. Berber arkadaşımız Halil Yavuz kaçmaya fırsat bulamadı ve yaralandı. Yanımızda bulunan diğer arkadaşımız Veli Çıkmaz’ı ise Allah’tan araç altına almadı ve savurdu. Çarpmanın etkisi ile kaldırımda bulunan masa ve sandalyelerin üzerine düştü ve paramparça oldu her şey. Çok şükür o arkadaşımız yara almadan kurtuldu. Yaralanan Halil arkadaşımıza hepimiz çok üzüldük. Olayın şokunu hala atlatamadık. Sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik. İnşallah en kısa sürede iyileşir ve tekrar aramıza döner.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.