Fumigasyon Operatörlüğü eğitimi tamamlandı

GÜNDEM 23.07.2019 - 10:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Fumigasyon Operatörlüğü eğitimi tamamlandı

Alaşehir’de faaliyet gösteren ihracatçı firmalara yönelik olarak organize edilen Fumigasyon Operatörlüğü eğitimi tamamlandı. Söz konusu eğitim,Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde; İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ege İhracatçılar Birliği Alaşehir Temsilciliği'nin ön ayak olması ile gerçekleştirildi.
Alaşehir’de faaliyet gösteren ihracatçı firmalara yönelik olarak organize edilen Fumigasyon Operatörlüğü eğitimi  tamamlandı. Söz konusu eğitim,Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde; İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ege İhracatçılar Birliği Alaşehir Temsilciliği’nin  ön ayak olması ile gerçekleştirildi. Alaşehir İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ege İhracatçılar Birliği Alaşehir Temsilciliği’nin işbirliğinde hayata geçirilen  ihracatçılara yönelik olarak düzenlenen Fumigasyon Operatörlüğü eğitimi, Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda 15 günlük eğitimin ardından tamamlandı. Ege İhracatçılar Birliği Alaşehir Temsilcisi Güleç Gıda Ltd. Şti. Yetkilisi Vural Güleç, eğitimin başarı ile tamamlandığını belirterek, eğitime katılan herkese teşekkür etti. Güleç, eğitimin ev sahipliğini üstlenen Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan’a, Yönetim kuruluna ve oda personeline de ayrıca ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sundu. “ALAŞEHİR’E KATKI VE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Alaşehir’e her yönde katkı ve destek sağlamak için çalıştıklarını belirten Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Fumigasyon   Yurt Dışına İhraç edilen Tarım ürünlerinin içerisinde bulunma ihtimali olan haşerelere karşı karşı yapılacak olan gaz ile ilaçlama sisteminin adı olduğunu söyledi. Seyhan, “Gıda ihraç ürünlerinin müşteriye ulaşmasının üzerinden çok zaman geçiyor. Dolayısıyla bazı sıkıntıların yaşanması kaçınılmaz oluyor. İhraçatçı firmalarımız bu konuda çok sıkıntı yaşıyorlardı. Söz konusu sıkıntıların bertaraf edilmesi adına bu eğitim çok önemliydi. Eğitimi tertip eden kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çorbada bizim de tuzumuzun olması bizleri mutlu etti.”dedi.
Alaşehir’de faaliyet gösteren ihracatçı firmalara yönelik olarak organize edilen Fumigasyon Operatörlüğü eğitimi tamamlandı. Söz konusu eğitim,Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde; İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ege İhracatçılar Birliği Alaşehir Temsilciliği'nin ön ayak olması ile gerçekleştirildi.

Alaşehir’de faaliyet gösteren ihracatçı firmalara yönelik olarak organize edilen Fumigasyon Operatörlüğü eğitimi  tamamlandı. Söz konusu eğitim,Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde; İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ege İhracatçılar Birliği Alaşehir Temsilciliği’nin  ön ayak olması ile gerçekleştirildi.

Alaşehir İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ege İhracatçılar Birliği Alaşehir Temsilciliği’nin işbirliğinde hayata geçirilen  ihracatçılara yönelik olarak düzenlenen Fumigasyon Operatörlüğü eğitimi, Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda 15 günlük eğitimin ardından tamamlandı. Ege İhracatçılar Birliği Alaşehir Temsilcisi Güleç Gıda Ltd. Şti. Yetkilisi Vural Güleç, eğitimin başarı ile tamamlandığını belirterek, eğitime katılan herkese teşekkür etti. Güleç, eğitimin ev sahipliğini üstlenen Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan’a, Yönetim kuruluna ve oda personeline de ayrıca ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

“ALAŞEHİR’E KATKI VE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Alaşehir’e her yönde katkı ve destek sağlamak için çalıştıklarını belirten Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Fumigasyon   Yurt Dışına İhraç edilen Tarım ürünlerinin içerisinde bulunma ihtimali olan haşerelere karşı karşı yapılacak olan gaz ile ilaçlama sisteminin adı olduğunu söyledi. Seyhan, “Gıda ihraç ürünlerinin müşteriye ulaşmasının üzerinden çok zaman geçiyor. Dolayısıyla bazı sıkıntıların yaşanması kaçınılmaz oluyor. İhraçatçı firmalarımız bu konuda çok sıkıntı yaşıyorlardı. Söz konusu sıkıntıların bertaraf edilmesi adına bu eğitim çok önemliydi. Eğitimi tertip eden kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çorbada bizim de tuzumuzun olması bizleri mutlu etti.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.