GENÇ ÇİFTÇİLERİN AYAĞINA GİDİLİYOR

EKONOMİ 10.04.2018 - 09:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

GENÇ ÇİFTÇİLERİN AYAĞINA GİDİLİYOR

Genç çiftçilere 30 Bin Liraya kadar hibe yapılacak. Alaşehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü, Genç çiftçilere bakanlık tarafından verilecek olan hibe kredisini anlatmak için mahalle ziyaretlerine çıktı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş, ekibiyle birlikte mahallelerde toplantılar düzenlemeye başladı.
Gece ve gündüz saatlerinde düzenlediği gezilerde projeyi anlatan Alaşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü,  dün gece de Dağhacıyusuf Mahalle kahvesinde düzenlediği mahalle toplantısında, genç çiftçilerinin girişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi ve kırsalda genç nüfusun istihdamına katkı sağlayacak kırsal alandaki tarımsal üretime yönelik projelerin desteklenmesi detaylı bir şekilde anlatıldı. GENÇ ÇİFTÇİLERE 30 BİN TL'LİK HİBE Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş, "Bu kapsamda proje içeriği olarak bitkisel , hayvansal, yöresel tarım ürünleri , tıbbı ve aromatik bitki üretimi, işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik projelere 30.000 TL’ ye kadar hibe yapılacaktır. TC vatandaşı , 18-40 yaş aralığında, kırsalda ikamet eden, sosyal güvenliği olmayan, vergi mükellefi olmayan, örgün okumayan , okur yazar ve daha önce hibeden faydalanmayanlar başvuru yapabilir. Bu konuda daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve internet üzerinden bilgi alabilirler. Şartları uygun  genç çiftçi adayları kurumumuzdan daha geniş bilgi alabilirler."dedi.
Genç çiftçilere 30 Bin Liraya kadar hibe yapılacak. Alaşehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü, Genç çiftçilere bakanlık tarafından verilecek olan hibe kredisini anlatmak için mahalle ziyaretlerine çıktı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş, ekibiyle birlikte mahallelerde toplantılar düzenlemeye başladı.

Gece ve gündüz saatlerinde düzenlediği gezilerde projeyi anlatan Alaşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü,  dün gece de Dağhacıyusuf Mahalle kahvesinde düzenlediği mahalle toplantısında, genç çiftçilerinin girişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi ve kırsalda genç nüfusun istihdamına katkı sağlayacak kırsal alandaki tarımsal üretime yönelik projelerin desteklenmesi detaylı bir şekilde anlatıldı.

GENÇ ÇİFTÇİLERE 30 BİN TL'LİK HİBE

Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş, "Bu kapsamda proje içeriği olarak bitkisel , hayvansal, yöresel tarım ürünleri , tıbbı ve aromatik bitki üretimi, işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik projelere 30.000 TL’ ye kadar hibe yapılacaktır. TC vatandaşı , 18-40 yaş aralığında, kırsalda ikamet eden, sosyal güvenliği olmayan, vergi mükellefi olmayan, örgün okumayan , okur yazar ve daha önce hibeden faydalanmayanlar başvuru yapabilir. Bu konuda daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve internet üzerinden bilgi alabilirler. Şartları uygun  genç çiftçi adayları kurumumuzdan daha geniş bilgi alabilirler."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.