Genç Girişimcilerden Kaymakam Abdullah Uçgun’a Ziyaret..

YAŞAM 08.07.2019 - 09:09, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Genç Girişimcilerden Kaymakam Abdullah Uçgun’a Ziyaret..

MANİSALI GENÇ GİRİŞİMCİ KURULU ÜYELERİ, ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN’U ZİYARET EDEREK, ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER VERDİ.
MANİSALI GENÇ GİRİŞİMCİ KURULU ÜYELERİ, ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN’U ZİYARET EDEREK, ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER VERDİ. KAYMAKAM UÇGUN’DAN ÇALIŞMALARINA DESTEK İSTEYEN KURUL ÜYELERİ, DAHA SONRA ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU. Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu ve Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel ve Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ile kurul üyeleri Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etti. Başkan Mustafa Yücel tarafından, kurulun İl genelinde yaptığı çalışmalar hakkında Kaymakam Uçgun’a bilgiler verildi. Kurul Yöneticileri, Alaşehir genelinde yapılacak olan çalışmalar ve faaliyetlerde Kaymakam Uçgun’dan destek beklediklerini belirttiler. UÇGUN: HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ Kaymakam Uçgun; “Ülkemizin en çok ihtiyacını htiği kişilerin girişimciler olduğunu, üreten ve istihdam yaratan tacir ve sanayicilerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlileri tarafından her zaman destekleneceğini belirterek Kurul üyelerinin nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyarette Hüseyin Öztürk(Alaşehir TSO Yönetim kurulu Bşk Yrd.),Birol Şen(Alaşehir TSO Genel Sekreteri), Evren Kaya (Alaşehir TSO Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi), Erhan Güzel(Salihli TSO Genç Girişimciler Kurulu İlçe Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Bşk.Yrd), Rafet Soydemir(Akhisar TSO Genç Girişimciler Kurulu İlçe Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Başkan Yrd),Serhat Gökarslan(Manisa TSO Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi), Ersen Akatmacı(Manisa TSO Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi)Serkan Tok(Manisa Ticaret Borsası Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi) ve Mehmet Köfün(Akhisar TSO Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi) de hazır bulundu.
MANİSALI GENÇ GİRİŞİMCİ KURULU ÜYELERİ, ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN’U ZİYARET EDEREK, ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER VERDİ.

MANİSALI GENÇ GİRİŞİMCİ KURULU ÜYELERİ, ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN’U ZİYARET EDEREK, ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER VERDİ. KAYMAKAM UÇGUN’DAN ÇALIŞMALARINA DESTEK İSTEYEN KURUL ÜYELERİ, DAHA SONRA ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU.

Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu ve Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel ve Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ile kurul üyeleri Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etti. Başkan Mustafa Yücel tarafından, kurulun İl genelinde yaptığı çalışmalar hakkında Kaymakam Uçgun’a bilgiler verildi. Kurul Yöneticileri, Alaşehir genelinde yapılacak olan çalışmalar ve faaliyetlerde Kaymakam Uçgun’dan destek beklediklerini belirttiler.

UÇGUN: HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Kaymakam Uçgun; “Ülkemizin en çok ihtiyacını htiği kişilerin girişimciler olduğunu, üreten ve istihdam yaratan tacir ve sanayicilerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlileri tarafından her zaman destekleneceğini belirterek Kurul üyelerinin nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyarette Hüseyin Öztürk(Alaşehir TSO Yönetim kurulu Bşk Yrd.),Birol Şen(Alaşehir TSO Genel Sekreteri), Evren Kaya (Alaşehir TSO Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi), Erhan Güzel(Salihli TSO Genç Girişimciler Kurulu İlçe Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Bşk.Yrd), Rafet Soydemir(Akhisar TSO Genç Girişimciler Kurulu İlçe Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Başkan Yrd),Serhat Gökarslan(Manisa TSO Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi), Ersen Akatmacı(Manisa TSO Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi)Serkan Tok(Manisa Ticaret Borsası Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi) ve Mehmet Köfün(Akhisar TSO Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi ve İl İcra Komitesi Üyesi) de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.