Göbekli Mahallesine muhtarlık binası yapılıyor

BELEDİYE 05.12.2016 - 08:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Göbekli Mahallesine muhtarlık binası yapılıyor

Alaşehir Belediyesi Göbekli mahallesine muhtarlık hizmet binası yapıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi de İlçeler arası Ulaştırma Koordinasyon Başkanlığına bağlı servis otobüsleriyle de hizmet akışı sürüyor.
Göbekli mahallesine Alaşehir Belediyesi tarafından muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Kırsal Turizm kapsamında değerlendirilen köye ulaşım için Manisa Büyükşehir Belediyesi de şehirler arası hizmet aracını kullanıma soktu.   KARAÇOBAN, "PİLOT BÖLGE İLAN ETTİK"   Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban mahallelere yapılan muhtarlık hizmet binaları hakkında bir açıklamada bulundu. Karaçoban, “ Göbekli mahallemizin, Mahalle Muhtarlık Hizmet binasının temelini attık. Mahallemizin girişinde bulunan peri bacaları benzeri görseli nedeni ile Kırsal Turizmin öncülüğünü yapabilecek bir mahalle olmasından dolayı pilot bölge tayin ettik. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Daire Başkanlığın tarafından yapılan organizasyon ile de  şehirlerarası hizmet aracıyla vatandaşlarımızın ulaşım sorunu ortadan kaldırıldı” dedi.   MUHTAR SANDAL, "ERGÜN VE KARAÇOBAN BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"   Göbekli Mahalle Muhtarı Süleyman Sandal ise “ Mahallemize yapılan yatırımlardan son derece memnunuz.  Yıllardır atıl ve mezbelelik göz ardı edilmiş bir mahalle idik. Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban mahallemizin sorunlarına ışık oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e  ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a de mahallemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Alaşehir Belediyesi Göbekli mahallesine muhtarlık hizmet binası yapıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi de İlçeler arası Ulaştırma Koordinasyon Başkanlığına bağlı servis otobüsleriyle de hizmet akışı sürüyor.

Göbekli mahallesine Alaşehir Belediyesi tarafından muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Kırsal Turizm kapsamında değerlendirilen köye ulaşım için Manisa Büyükşehir Belediyesi de şehirler arası hizmet aracını kullanıma soktu.

 

KARAÇOBAN, "PİLOT BÖLGE İLAN ETTİK"

 

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban mahallelere yapılan muhtarlık hizmet binaları hakkında bir açıklamada bulundu. Karaçoban, “ Göbekli mahallemizin, Mahalle Muhtarlık Hizmet binasının temelini attık. Mahallemizin girişinde bulunan peri bacaları benzeri görseli nedeni ile Kırsal Turizmin öncülüğünü yapabilecek bir mahalle olmasından dolayı pilot bölge tayin ettik. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Daire Başkanlığın tarafından yapılan organizasyon ile de  şehirlerarası hizmet aracıyla vatandaşlarımızın ulaşım sorunu ortadan kaldırıldı” dedi.

 

MUHTAR SANDAL, "ERGÜN VE KARAÇOBAN BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

 

Göbekli Mahalle Muhtarı Süleyman Sandal ise “ Mahallemize yapılan yatırımlardan son derece memnunuz.  Yıllardır atıl ve mezbelelik göz ardı edilmiş bir mahalle idik. Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban mahallemizin sorunlarına ışık oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e  ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a de mahallemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.