Gölet sahalarında incelemelerde bulundular

SİYASET 28.03.2017 - 10:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Gölet sahalarında incelemelerde bulundular

DSİ İzmir 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, ve ekibi, Alaşehir'deki gölet sahalarında incelemelerde bulundu. Çelenk'in ziyaretlerine; AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker ve parti yöneticileri de eşlik etti.
DSİ İzmir 2. Bölge müdürlüğü sahasında olan Alaşehir'in gölet yapım sahalarında çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek üzere Alaşehir'e gelen DSİ İzmir 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, ve ekibi, Kavaklıdere, Horzumkeserler, Alkan, Kemaliye ve Toygar mahallelerindeki gölet sahalarını gezdi. AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve yöneticilerin de refakat ettiği ziyaretlerde, Çelenk, teknik ekipten bilgiler aldı. ÖRENCİK GÖLETİ YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 1001gölet projesi kapsamında Alaşehir'de hayata geçirilecek olan projelerden biri olan Örencik Mahallesi gölet projesinin Mayıs ayı içerisinde yeniden yapım ihalesinin çıkarılacağının müjdesini veren DSİ İzmir 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gölet sahalarında çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. 4 GÖLET SAHASINA İNCELEME AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker de, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, " Hükümetimizin başlattığı 1001 Gölet Projesi çerçevesinde, plan ve programa dahil olan Kavaklıdere, Horzumkeserler, Kemaliye ve Toygar mahallelerinde gölet sahalarımızda incelemelerde bulunarak, bilgiler aldık. Müdürümüz ile birlikte Alkan Deresi'ne gölet yapımı konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Örencik mahallesi gölet projesinin iptal edilen ihalesinin yeniden mayıs ayında yapılacağı müjdesini aldık. Sahlarda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Toygar Mahallesinin göletinin temeli bugün Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu tarafından törenle atılacak."dedi.
DSİ İzmir 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, ve ekibi, Alaşehir'deki gölet sahalarında incelemelerde bulundu. Çelenk'in ziyaretlerine; AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker ve parti yöneticileri de eşlik etti.

DSİ İzmir 2. Bölge müdürlüğü sahasında olan Alaşehir'in gölet yapım sahalarında çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek üzere Alaşehir'e gelen DSİ İzmir 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, ve ekibi, Kavaklıdere, Horzumkeserler, Alkan, Kemaliye ve Toygar mahallelerindeki gölet sahalarını gezdi. AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve yöneticilerin de refakat ettiği ziyaretlerde, Çelenk, teknik ekipten bilgiler aldı.

ÖRENCİK GÖLETİ YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 1001gölet projesi kapsamında Alaşehir'de hayata geçirilecek olan projelerden biri olan Örencik Mahallesi gölet projesinin Mayıs ayı içerisinde yeniden yapım ihalesinin çıkarılacağının müjdesini veren DSİ İzmir 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gölet sahalarında çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

4 GÖLET SAHASINA İNCELEME

AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker de, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, " Hükümetimizin başlattığı 1001 Gölet Projesi çerçevesinde, plan ve programa dahil olan Kavaklıdere, Horzumkeserler, Kemaliye ve Toygar mahallelerinde gölet sahalarımızda incelemelerde bulunarak, bilgiler aldık. Müdürümüz ile birlikte Alkan Deresi'ne gölet yapımı konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Örencik mahallesi gölet projesinin iptal edilen ihalesinin yeniden mayıs ayında yapılacağı müjdesini aldık. Sahlarda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Toygar Mahallesinin göletinin temeli bugün Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu tarafından törenle atılacak."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.