GÜLÇİÇEK HATUN ANAOKULUNDAN ANLAMLI BİR PROJE

GÜNDEM 27.03.2019 - 09:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

GÜLÇİÇEK HATUN ANAOKULUNDAN ANLAMLI BİR PROJE

Eğitimde kaliteyi yükseltmek ve öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yeni projelerin startı veriliyor. 'Benimle Oynar mısın' projesinin startı da verildi. Proje, rehber öğretmeni bulunmayan 15 okulda hayat bulacak.
Alaşehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “ Benimle Oynar mısın “ projesi uygulanmaya  başlandı. Alaşehir Gülçiçek Hatun Anaokulu Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan  “BENİMLE OYNARMISIN?” Projesi okullarda startı verildi.  Proje  rehber öğretmeni olmayan  15 okulda uygulanacak.   HEDEF 300 ÖĞRENCİYE ULAŞMAK Proje sorumlusu  Gülçiçek Hatun Anaokulu Öğretmeni Ayşegül Ölmez “  Proje İlçe genelinde belirlenen 15 Okul Öncesi sınıfları ile ortaklaşa yürütülecektir.  Proje kapsamında rehber öğretmeni olmayan okul öncesi sınıflar belirlendi. Bu kapsamda öğretmenlerimiz  belirlenen  okul öncesi sınıfları ziyaret ederek , Akıl,  Zeka oyunları, çeşitli eğlenceli oyunlar oynatarak hem öğrencileri eğitip hem de eğlendiriyorlar. Rehberlik öğretmenlerimiz   okul öncesi velilerine yönelik aile eğitim, okul öncesinin önemi konularında bilgiler vermektedir. Ayrıca proje kapsamındaki okul öncesi öğrencilerine Gülçiçek Hatun Anaokulu Müdürlüğü tarafından öğrencilere  çeşitli hediyeler verilmektedir.  Proje kapsamında her okulun   okul öncesi sınıfına 3 saat  eğitim zamanı ayrılacak. Bu sürede öğrencilerle sohbet edilip, oyunlar oynanarak, öğrencilerin eğitimlerine destek verilecek. Hedefimiz 300 öğrenciyle iletişim kurabilmek.”dedi.    
Eğitimde kaliteyi yükseltmek ve öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yeni projelerin startı veriliyor. 'Benimle Oynar mısın' projesinin startı da verildi. Proje, rehber öğretmeni bulunmayan 15 okulda hayat bulacak.

Alaşehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “ Benimle Oynar mısın “ projesi uygulanmaya  başlandı. Alaşehir Gülçiçek Hatun Anaokulu Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan  “BENİMLE OYNARMISIN?” Projesi okullarda startı verildi.  Proje  rehber öğretmeni olmayan  15 okulda uygulanacak.  

HEDEF 300 ÖĞRENCİYE ULAŞMAK

Proje sorumlusu  Gülçiçek Hatun Anaokulu Öğretmeni Ayşegül Ölmez “  Proje İlçe genelinde belirlenen 15 Okul Öncesi sınıfları ile ortaklaşa yürütülecektir.  Proje kapsamında rehber öğretmeni olmayan okul öncesi sınıflar belirlendi. Bu kapsamda öğretmenlerimiz  belirlenen  okul öncesi sınıfları ziyaret ederek , Akıl,  Zeka oyunları, çeşitli eğlenceli oyunlar oynatarak hem öğrencileri eğitip hem de eğlendiriyorlar. Rehberlik öğretmenlerimiz   okul öncesi velilerine yönelik aile eğitim, okul öncesinin önemi konularında bilgiler vermektedir. Ayrıca proje kapsamındaki okul öncesi öğrencilerine Gülçiçek Hatun Anaokulu Müdürlüğü tarafından öğrencilere  çeşitli hediyeler verilmektedir.  Proje kapsamında her okulun   okul öncesi sınıfına 3 saat  eğitim zamanı ayrılacak. Bu sürede öğrencilerle sohbet edilip, oyunlar oynanarak, öğrencilerin eğitimlerine destek verilecek. Hedefimiz 300 öğrenciyle iletişim kurabilmek.”dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.