Hacialiler ve Örencik'te yol yapım çalışmaları devam ediyor

BELEDİYE 23.02.2017 - 09:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Hacialiler ve Örencik'te yol yapım çalışmaları devam ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerdeki arazi yollarında başlatılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Hacıaliler ve Örencik mahallelerine ait arazi yollarında başlatılan çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceği bildirildi.
Alaşehir Belediyesi  mahalleye dönüşen  eski köylere, merkez mahalleleri ile birlikte aynı oranda hizmet götürmeye devam ediyor.   Hizmetler kapsamında  Hacıaliler ve Örencik mahallelerinde çalışmalara devam eden Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri dolgu malzemesi ile yolları yenilerken greyder ile de bakım ve onarımını yapıyor.   KARAÇOBAN; "DİĞER KIRSAL MAHALLELERDE DE YÜRÜTECEĞİZ"   Özellikle kış aylarıyla birlikte yağmurlu havalarda arazilerine gitmek isteyen vatandaşların zorluk çekmemeleri adına yol düzenlemesi yapan Alaşehir Belediyesi'nin söz konusu çalışmaları mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor.  Belediye ekiplerinin Alaşehir'in dört bir yanında özveri ile çalıştığını belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Vatandaşlarımızın arazilerine rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için çalışma başlattık. Bazı yerlere yeni yollar yaparken, bazı yerlerde de bozulan yolları onarıyoruz. Bozulan yollarımıza dolgu malzeme dökerek greyder ile tesviye ediyoruz. Arazi yollarının yapımına başka kırsal mahallelerde de devam edeceğiz" dedi.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerdeki arazi yollarında başlatılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Hacıaliler ve Örencik mahallelerine ait arazi yollarında başlatılan çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceği bildirildi.

Alaşehir Belediyesi  mahalleye dönüşen  eski köylere, merkez mahalleleri ile birlikte aynı oranda hizmet götürmeye devam ediyor.   Hizmetler kapsamında  Hacıaliler ve Örencik mahallelerinde çalışmalara devam eden Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri dolgu malzemesi ile yolları yenilerken greyder ile de bakım ve onarımını yapıyor.

 

KARAÇOBAN; "DİĞER KIRSAL MAHALLELERDE DE YÜRÜTECEĞİZ"

 

Özellikle kış aylarıyla birlikte yağmurlu havalarda arazilerine gitmek isteyen vatandaşların zorluk çekmemeleri adına yol düzenlemesi yapan Alaşehir Belediyesi'nin söz konusu çalışmaları mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor.  Belediye ekiplerinin Alaşehir'in dört bir yanında özveri ile çalıştığını belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Vatandaşlarımızın arazilerine rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için çalışma başlattık. Bazı yerlere yeni yollar yaparken, bazı yerlerde de bozulan yolları onarıyoruz. Bozulan yollarımıza dolgu malzeme dökerek greyder ile tesviye ediyoruz. Arazi yollarının yapımına başka kırsal mahallelerde de devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.