HALK EĞİTİM’DE KURSLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

19.01.2021 - 09:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

HALK EĞİTİM’DE KURSLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu da dikkate alınarak Alaşehir Halk Eğitimi Merkezinde yüz yüze eğitim faaliyetlerine başlandı.
20 Kasım 2020 tarihinde Alaşehir Halk Eğitimi merkezinde devam eden kurslar Covid-19 tedbirleri kapsamında ara verilmişti. Yaklaşık 50 gün sonra tekrar kurslar yüz yüze yapılmaya başlandı. Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yapılan açıklamada 20 Kasım 2020 tarihinde ara verilen kurslarımıza 12 Ocak 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitim vermeye başlandı. Kursları  Pandemi kuralları çerçevesinde ve Hijyen Şartlarını ön planda tutarak alınan tedbirlerle yüz yüze eğitime başlandı. Alaşehir Halk Eğitimi Merkezinde 12 Ocak tarihinden itibaren Bilgisayar, El Sanatları, Ahşap Boyama, Moda Tasarım, Halk Oyunları, Standart Türk Klavyesi, Kat’ı, Bağlama, Gitar, Yabancı Dil, Okuma yazma kursları  yüz yüze eğitimle başladı. Gelecek günlerde Mesleki ve Teknik Kurslar, Meslek Edindirme kursları ve Sportif kurslarla yüz yüze eğitimin devam edeceği dile getirildi. “Alaşehir de Her zaman Herkes için Eğitim” sloganıyla kursların 7 den 77 ye kadar her vatandaşımıza yönelik kursların olduğu başvurular için Alaşehir Halk Eğitimi merkezi müdürlüğüne uğramaları gerektiği de açıklandı.
Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu da dikkate alınarak Alaşehir Halk Eğitimi Merkezinde yüz yüze eğitim faaliyetlerine başlandı.

20 Kasım 2020 tarihinde Alaşehir Halk Eğitimi merkezinde devam eden kurslar Covid-19 tedbirleri kapsamında ara verilmişti. Yaklaşık 50 gün sonra tekrar kurslar yüz yüze yapılmaya başlandı.

Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yapılan açıklamada 20 Kasım 2020 tarihinde ara verilen kurslarımıza 12 Ocak 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitim vermeye başlandı. Kursları  Pandemi kuralları çerçevesinde ve Hijyen Şartlarını ön planda tutarak alınan tedbirlerle yüz yüze eğitime başlandı. Alaşehir Halk Eğitimi Merkezinde 12 Ocak tarihinden itibaren Bilgisayar, El Sanatları, Ahşap Boyama, Moda Tasarım, Halk Oyunları, Standart Türk Klavyesi, Kat’ı, Bağlama, Gitar, Yabancı Dil, Okuma yazma kursları  yüz yüze eğitimle başladı.

Gelecek günlerde Mesleki ve Teknik Kurslar, Meslek Edindirme kursları ve Sportif kurslarla yüz yüze eğitimin devam edeceği dile getirildi. “Alaşehir de Her zaman Herkes için Eğitim” sloganıyla kursların 7 den 77 ye kadar her vatandaşımıza yönelik kursların olduğu başvurular için Alaşehir Halk Eğitimi merkezi müdürlüğüne uğramaları gerektiği de açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.