Halk Eğitim Merkezi'nden beş yeni kurs

YAŞAM 14.01.2016 - 09:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Halk Eğitim Merkezi'nden beş yeni kurs

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kestane yetiştiriciliği, kesme çiçek yetiştiriciliği, malta eriği yetiştiriciliği, orkide yetiştiriciliği ve tıbbi aromatik bitkiler yetiştiriciliği kursları açıldı.
Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde Kaymakam Osman Bilgin'in girişimleri ile beş yeni alanda kurs açıldı. Kestane yetiştiriciliği, kesme çiçek yetiştiriciliği, malta eriği yetiştiriciliği, orkide yetiştiriciliği ve tıbbi aromatik bitkiler yetiştiriciliği kurslarına katılımın yoğun olduğu bildirildi.   KURSLAR 28 ARALIK TARİHİNDE BAŞLADI   Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Ali Erdoğdu, İlçe Kaymakamı Osman Bilgin'in destekleriyle açılan Kestane yetiştiriciliği, kesme çiçek yetiştiriciliği, malta eriği yetiştiriciliği, orkide yetiştiriciliği ve tıbbi aromatik bitkiler yetiştiriciliği kurslarının 28 Aralık 2015 tarihinde başladığını ve kurslara yoğun bir katılım gerçekleştiğini söyledi. Kursların akşam 18-23 saatleri arasında verildiğini belirten Erdoğdu, kurs sonunda katılımcılara sertifika verileceğini söyledi.   MÜDÜR ERDOĞDU'DAN KAYMAKAM BİLGİN'E TEŞEKKÜR ETTİ   İlçe Kaymakamı Osman Bilgin'e kursların açılması için gösterdiği destek ve katkıdan dolayı teşekkür eden Erdoğdu, "Sayın Kaymakamımızın destek ve girişimleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde 5 yeni alanda kurs açıldı. Halkımız da bu kurslara yoğun ilgi gösterdi. Kaymakamımız Sayın Osman Bilgin'e müteşekkiriz" dedi. Erdoğdu, kurslardaki hedeflerinin halka bilinçli yetiştiriciliği öğretmek ve farklı dallarda bitki yetiştiriciliğini öğreterek ilçenin ekonomisine katkıda bulunmak ve yeni istihdam alanları oluşturmak olduğunu sözlerine ekledi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kestane yetiştiriciliği, kesme çiçek yetiştiriciliği, malta eriği yetiştiriciliği, orkide yetiştiriciliği ve tıbbi aromatik bitkiler yetiştiriciliği kursları açıldı.

Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde Kaymakam Osman Bilgin'in girişimleri ile beş yeni alanda kurs açıldı. Kestane yetiştiriciliği, kesme çiçek yetiştiriciliği, malta eriği yetiştiriciliği, orkide yetiştiriciliği ve tıbbi aromatik bitkiler yetiştiriciliği kurslarına katılımın yoğun olduğu bildirildi.

 

KURSLAR 28 ARALIK TARİHİNDE BAŞLADI

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Ali Erdoğdu, İlçe Kaymakamı Osman Bilgin'in destekleriyle açılan Kestane yetiştiriciliği, kesme çiçek yetiştiriciliği, malta eriği yetiştiriciliği, orkide yetiştiriciliği ve tıbbi aromatik bitkiler yetiştiriciliği kurslarının 28 Aralık 2015 tarihinde başladığını ve kurslara yoğun bir katılım gerçekleştiğini söyledi. Kursların akşam 18-23 saatleri arasında verildiğini belirten Erdoğdu, kurs sonunda katılımcılara sertifika verileceğini söyledi.

 

MÜDÜR ERDOĞDU'DAN KAYMAKAM BİLGİN'E TEŞEKKÜR ETTİ

 

İlçe Kaymakamı Osman Bilgin'e kursların açılması için gösterdiği destek ve katkıdan dolayı teşekkür eden Erdoğdu, "Sayın Kaymakamımızın destek ve girişimleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde 5 yeni alanda kurs açıldı. Halkımız da bu kurslara yoğun ilgi gösterdi. Kaymakamımız Sayın Osman Bilgin'e müteşekkiriz" dedi.

Erdoğdu, kurslardaki hedeflerinin halka bilinçli yetiştiriciliği öğretmek ve farklı dallarda bitki yetiştiriciliğini öğreterek ilçenin ekonomisine katkıda bulunmak ve yeni istihdam alanları oluşturmak olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.