Halk Eğitim Merkezi, YGS ve LYS kursları açacak

EĞİTİM 03.09.2015 - 10:46, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Halk Eğitim Merkezi, YGS ve LYS kursları açacak

Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, lise mezunu öğrenciler için YGS ve LYS kursları açmaya hazırlanıyor. 1 Ekim 2015 tarihinde başlaması planlanan kurslar için 1-30 Eylül 2015 tarihleri arasında başvurular alınacak.
Dershanelerin kapatılmasıyla birlikte Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, mezun öğrencilere yönelik olarak YGS ve LYS kursu açmak için kolları sıvadı. Mezun öğrencilere yönelik olarak LGS ve LYS kursları açmayı planlayan 1 Ekim 2015 tarihinde başlayacak kurslar öncesi başvuruları almaya başladı. Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Ali Erdoğdu, dershanelerin kapanmasıyla oluşacak boşluğu Halk Eğitim Müdürlüğü olarak doldurmaya hazırlandıklarını söyledi. Kurslar için 1-30 Eylül 2015 tarihleri arasında başvuruları alacaklarını ifade eden Erdoğdu; "Müdürlüğümüz bünyesinde Yetiştirme Yönergesi doğrultusunda lise mezunlarına yönelik YGS ve LYS kursları açıyoruz. 1 Ekim 2015 tarihinde başlatacağımız kurslarımız için mezun öğrencilerimizin başvurularını almaya başladık. Başvuruların tamamlanmasının ardından sınıflarımızı belirleyeceğiz. Kurslarımız YGS ve LYS'ye yönelik tüm dersleri kapsayacak" dedi.
Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, lise mezunu öğrenciler için YGS ve LYS kursları açmaya hazırlanıyor. 1 Ekim 2015 tarihinde başlaması planlanan kurslar için 1-30 Eylül 2015 tarihleri arasında başvurular alınacak.

Dershanelerin kapatılmasıyla birlikte Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, mezun öğrencilere yönelik olarak YGS ve LYS kursu açmak için kolları sıvadı. Mezun öğrencilere yönelik olarak LGS ve LYS kursları açmayı planlayan 1 Ekim 2015 tarihinde başlayacak kurslar öncesi başvuruları almaya başladı.

Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Ali Erdoğdu, dershanelerin kapanmasıyla oluşacak boşluğu Halk Eğitim Müdürlüğü olarak doldurmaya hazırlandıklarını söyledi. Kurslar için 1-30 Eylül 2015 tarihleri arasında başvuruları alacaklarını ifade eden Erdoğdu; "Müdürlüğümüz bünyesinde Yetiştirme Yönergesi doğrultusunda lise mezunlarına yönelik YGS ve LYS kursları açıyoruz. 1 Ekim 2015 tarihinde başlatacağımız kurslarımız için mezun öğrencilerimizin başvurularını almaya başladık. Başvuruların tamamlanmasının ardından sınıflarımızı belirleyeceğiz. Kurslarımız YGS ve LYS'ye yönelik tüm dersleri kapsayacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.