HALK EĞİTİMDEN MANEP 2023 PROJELERİNE DESTEK

GÜNDEM 09.03.2020 - 12:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

HALK EĞİTİMDEN MANEP 2023 PROJELERİNE DESTEK

Manisa Valiliği Himayelerinde Yürütülen Manep 2023 Projeleri Kapsamında Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce “MANİSA Sanat PROJESİ” ve “SPOR SEVGİSİ OKULDA BAŞLAR PROJESİ” start alarak Manep 2023 Projelerine destek geldi.
Manisa Valiliği Himayelerinde Yürütülen Manep 2023 Projeleri Kapsamında Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce “MANİSA Sanat PROJESİ”  ile Özel Öğrencilere El Sanatları, “SPOR SEVGİSİ OKULDA BAŞLAR” Projesi ile de İlkokul Öğrencilerine yönelik Sporcu Eğitimi ve Gelişimi Temel Hareket Becerileri Kursları açıldı. İLK ETAP KURSLARI 100 ÖĞRENCİ İLE BAŞLADI Manisa Valiliği Himayelerinde Alaşehir Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen MANEP 2023 (Manisa Eğitim Projeleri) kapsamında 13 farklı proje yürütülmekte. Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce de MANEP 2023 projelerinden 2 sine destek olmak amacıyla kurslar açıldı. Açılan kurslar 100 öğrenci ile başladı. İlerleyen günlerde katılımın artacağı ve çeşitli kursların açılacağı belirtildi. 5 KURSUN STARTI VERİLDİ Manisa 2023 Projeleri kapsamında Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce MANİSA Sanat PROJESİ ile 3 farklı kurs merkezinde Özel Öğrencilere yönelik El Sanatları kursları açıldı. Kurslarda özel öğrenciler eğitim görmektedir. SPOR SEVGİSİ OKULDA BAŞLAR Projesi ile 2 farklı kurs programında yürütülen Sporcu Eğitimi ve Gelişimi Temel Hareket Becerileri Kurslarında Öğrencilerin Yaşamı boyunca her çeşit fiziksel ve sportif etkinliklere katılabilecek gerekli motivasyon, özgüven ve yetkinliğe sahip olmaları sağlanacak. Yapılan çalışmalar Mayıs ayı içerisinde düzenlenecek Manisa’ya Değer Katanlar Projesi kapsamında düzenlenecek Sergide sergilenecektir.
Manisa Valiliği Himayelerinde Yürütülen Manep 2023 Projeleri Kapsamında Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce “MANİSA Sanat PROJESİ” ve “SPOR SEVGİSİ OKULDA BAŞLAR PROJESİ” start alarak Manep 2023 Projelerine destek geldi.

Manisa Valiliği Himayelerinde Yürütülen Manep 2023 Projeleri Kapsamında Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce “MANİSA Sanat PROJESİ”  ile Özel Öğrencilere El Sanatları, “SPOR SEVGİSİ OKULDA BAŞLAR” Projesi ile de İlkokul Öğrencilerine yönelik Sporcu Eğitimi ve Gelişimi Temel Hareket Becerileri Kursları açıldı.

İLK ETAP KURSLARI 100 ÖĞRENCİ İLE BAŞLADI

Manisa Valiliği Himayelerinde Alaşehir Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen MANEP 2023 (Manisa Eğitim Projeleri) kapsamında 13 farklı proje yürütülmekte. Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce de MANEP 2023 projelerinden 2 sine destek olmak amacıyla kurslar açıldı. Açılan kurslar 100 öğrenci ile başladı. İlerleyen günlerde katılımın artacağı ve çeşitli kursların açılacağı belirtildi.

5 KURSUN STARTI VERİLDİ

Manisa 2023 Projeleri kapsamında Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce MANİSA Sanat PROJESİ ile 3 farklı kurs merkezinde Özel Öğrencilere yönelik El Sanatları kursları açıldı. Kurslarda özel öğrenciler eğitim görmektedir. SPOR SEVGİSİ OKULDA BAŞLAR Projesi ile 2 farklı kurs programında yürütülen Sporcu Eğitimi ve Gelişimi Temel Hareket Becerileri Kurslarında Öğrencilerin Yaşamı boyunca her çeşit fiziksel ve sportif etkinliklere katılabilecek gerekli motivasyon, özgüven ve yetkinliğe sahip olmaları sağlanacak.

Yapılan çalışmalar Mayıs ayı içerisinde düzenlenecek Manisa’ya Değer Katanlar Projesi kapsamında düzenlenecek Sergide sergilenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.