HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLANTISI YAPILDI

YAŞAM 25.02.2019 - 09:36, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLANTISI YAPILDI

Hayat Boyu Öğrenme Planlama ve İşbirliği Toplantısı, Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün organizesinde gerçekleştirildi. Toplantıda slayt gösterileriyle Halk Eğitim Müdürlüğü'nün bir yıllık çalışmaları anlatıldı. Yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
Alaşehir Halk Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Planlama ve İşbirliği Toplantısı yapıldı. Labella Hotel'de yapılan toplantıya Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Garnizon Komutanı vekili Ulaştırma Binbaşı Selim Levent Saruhan , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Ziraat  Odası Başkanı Necdet Türk, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş  ve kurum amirleri katıldı. Toplantıda slayt gösterileriyle Halk Eğitim Müdürlüğü'nün bir yıllık çalışmaları anlatıldı. Yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. ÖLMEZ: TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYORUZ Toplantının açılış konuşmasını yapan Alaşehir Halk Eğitim Müdürü Süleyman Ölmez, "İlçe  Hayat Boyu Öğrenme , Planlama ve İşbirliği çalışmalarımız kapsamında 2018 yılında müdürlüğümüz kanalıyla 153 alanda 457 kurs açıldı. Bu kurslardan 9677 kursiyer yararlandı. Sektörlerden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan alanlarda kurslar açmaya özen gösteriyoruz. Temel amacımız  hayat boyu öğrenme etkinliklerini birlikte planlamak ve uygulamaya almak. Hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak."dedi. UÇGUN: BU BAŞARI HEPİMİZİNDİR Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da "2018 Yılında 9677 kişinin Halk Eğitim kurslarına katılması gerçekten gurur verici bir tablo.  Hele hele hayat boyu öğrenme Avrupa Birliği Ülke ortalamasının yüzde 7 olurken, Alaşehir'de yüzde 12 gibi bir ortalama yakalanması gerçekten büyük bir başarıdır. Kurumlar arası uyum ve neyi daha iyi yapabilirim, nasıl daha başarılı olabilirim düşüncesini görmek gurur verici.  Bu işler sadece bizim kurumlarımız tek başına yapmıyorlar. Bu çalışmaların başarılı olmasının en önemli özelliği sivil toplum kuruluşlarının her  zaman  yanımızda olmasıdır."şeklinde konuştu.
Hayat Boyu Öğrenme Planlama ve İşbirliği Toplantısı, Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün organizesinde gerçekleştirildi. Toplantıda slayt gösterileriyle Halk Eğitim Müdürlüğü'nün bir yıllık çalışmaları anlatıldı. Yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Alaşehir Halk Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Planlama ve İşbirliği Toplantısı yapıldı. Labella Hotel'de yapılan toplantıya Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Garnizon Komutanı vekili Ulaştırma Binbaşı Selim Levent Saruhan , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Ziraat  Odası Başkanı Necdet Türk, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş  ve kurum amirleri katıldı. Toplantıda slayt gösterileriyle Halk Eğitim Müdürlüğü'nün bir yıllık çalışmaları anlatıldı. Yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

ÖLMEZ: TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Alaşehir Halk Eğitim Müdürü Süleyman Ölmez, "İlçe  Hayat Boyu Öğrenme , Planlama ve İşbirliği çalışmalarımız kapsamında 2018 yılında müdürlüğümüz kanalıyla 153 alanda 457 kurs açıldı. Bu kurslardan 9677 kursiyer yararlandı. Sektörlerden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan alanlarda kurslar açmaya özen gösteriyoruz. Temel amacımız  hayat boyu öğrenme etkinliklerini birlikte planlamak ve uygulamaya almak. Hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak."dedi.

UÇGUN: BU BAŞARI HEPİMİZİNDİR

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da "2018 Yılında 9677 kişinin Halk Eğitim kurslarına katılması gerçekten gurur verici bir tablo.  Hele hele hayat boyu öğrenme Avrupa Birliği Ülke ortalamasının yüzde 7 olurken, Alaşehir'de yüzde 12 gibi bir ortalama yakalanması gerçekten büyük bir başarıdır. Kurumlar arası uyum ve neyi daha iyi yapabilirim, nasıl daha başarılı olabilirim düşüncesini görmek gurur verici.  Bu işler sadece bizim kurumlarımız tek başına yapmıyorlar. Bu çalışmaların başarılı olmasının en önemli özelliği sivil toplum kuruluşlarının her  zaman  yanımızda olmasıdır."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.