HAYVANCILARA YEM DESTEĞİ SÜRÜYOR

BELEDİYE 26.08.2017 - 13:32, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

HAYVANCILARA YEM DESTEĞİ SÜRÜYOR

Alaşehir Belediyesi, kırsal alanlarda hayvancılığa destek vermek amacıyla bir ilke imza atarak ürettiği hayvan yemini köylülere hibe olarak dağıtmaya devam ediyor. Son dağıtımdan Kasaplı, Serinköy ve Yuvacalı mahalleleri sakinleri faydalandı.
Türkiye'de bir ilke imza atarak, hayvancılığa destek amaçlı projelendirilen Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün 'Yem Projesi'nin dağıtımı sürüyor. Sudan otu yemin ikinci kasadı, Yuvacalı, Serinköy ve Kasaplı Mahallesindeki vatandaşlara dağıtımı gerçekleştirildi. Belediyeye ait arazide üretilen sudan otu bitkisinden faydalanan.Serinköy Mahalle Muhtarı Hasan Gülmez, “Gökhan Başkanımıza mahallem adına çok teşekkür ederim. Bu yem bitkisine çok ihtiyacımız vardı."dedi. ÜÇÜNCÜ HASADTA YOLDA Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ”Kırsal Hizmetler Müdürlüğü olarak, kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın hayvancılığı geliştirmesi amacıyla başlattığımız yem bitkisi dağıtımını, Karacalar mahallesinin ardından Yuvacalı, Serinköy ve Kasaplı Mahallemizle devam ediyoruz. Daha önce Karacalar Mahallesinde dağıtım yapmıştık. Kırsal Hizmetler olarak çalışmalarımız devam edecektir. Yakın zamanda ürünün üçüncü hasadını da yaparak, ihtiyaç sahibi mahallelerimize ulaştıracağız."dedi.
Alaşehir Belediyesi, kırsal alanlarda hayvancılığa destek vermek amacıyla bir ilke imza atarak ürettiği hayvan yemini köylülere hibe olarak dağıtmaya devam ediyor. Son dağıtımdan Kasaplı, Serinköy ve Yuvacalı mahalleleri sakinleri faydalandı.

Türkiye'de bir ilke imza atarak, hayvancılığa destek amaçlı projelendirilen Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün 'Yem Projesi'nin dağıtımı sürüyor. Sudan otu yemin ikinci kasadı, Yuvacalı, Serinköy ve Kasaplı Mahallesindeki vatandaşlara dağıtımı gerçekleştirildi. Belediyeye ait arazide üretilen sudan otu bitkisinden faydalanan.Serinköy Mahalle Muhtarı Hasan Gülmez, “Gökhan Başkanımıza mahallem adına çok teşekkür ederim. Bu yem bitkisine çok ihtiyacımız vardı."dedi.

ÜÇÜNCÜ HASADTA YOLDA

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ”Kırsal Hizmetler Müdürlüğü olarak, kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın hayvancılığı geliştirmesi amacıyla başlattığımız yem bitkisi dağıtımını, Karacalar mahallesinin ardından Yuvacalı, Serinköy ve Kasaplı Mahallemizle devam ediyoruz. Daha önce Karacalar Mahallesinde dağıtım yapmıştık. Kırsal Hizmetler olarak çalışmalarımız devam edecektir. Yakın zamanda ürünün üçüncü hasadını da yaparak, ihtiyaç sahibi mahallelerimize ulaştıracağız."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.