HER OKULA LAZIM BİR TANE!

DİĞER 30.01.2019 - 11:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

HER OKULA LAZIM BİR TANE!

Akademik kariyerinin başlangıç noktası olan Killik İlkokulu'na yaklaşık 2 yıl önce Okul Müdür Yardımcısı olarak atanan Mehmet Şentürk, kendi girişimleriyle okula toplamda 110 bin TL'lik kaynak bularak, okulun bütün sıkıntılarını çözdü. Başarılı eğitimci, her kesimden takdir toplandı.
2 yıl önce doğduğu ve eğitim hayatına başladığı Killik İlkokulu'na müdür yardımcısı olarak atanan Mehmet Şntürk, geçen görev sürecinde okulun tüm sıkıntılarını çözmek için kolları sıvadı. Şentürk, eğitim yuvasının sıkıntılarının devlet tarafından giderilmesini beklemek yerine, mahallenin iç dinamiklerini harekete geçirdi. Okulun öğretmen ve öğrencilerle tüm ihtiyaçlarını tespit eden idealist idareci, toplamda 110 bin TL'lik kaynak bularak, hem ilkokulun hem de anasınıfının tüm sıkıntılarını çözerek, vefanın güzel bir örneğini sergiledi. MAHALLE ANASINIFI İLÇE MERKEZİNDE BİLE YOK Toplamda 200 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Killik İlkokulu, son dönemlerde adından söz ettirmeye devam ediyor. Okulda eğitim kalitesini arttırmak, öğrenci ve öğretmenlerini daha iyi ortamda geleceğe hazırlamak adına çalışmalar başlatan okul Müdür Yardımcısı Mehmet Şntürk, mahalle hayırseverlerden topladığı 110 bin TL ile ilkokulun ve anasınıflarının çehresini değiştirdi. Yeniden dizayn edilen anasınıflarının ilçe merkezinde bile olmadığı konuşuluyor. İlkokulunun mevcut sıkıntılarını da gideren Şnetürk, kendinden her okula lazım dedirtti ve her kesimden takdir topladı. ŞENTÜRK: VEFA BORCUMU ÖDEMEK İSTEDİM Yarıyılda bile çalışmaların devam ettiği okulu ziyaret eden gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Zekeriya İsbat'a açıklamalarda bulunan mütevazi ve başarılı idareci Mehmet Şntürk, "Doğduğum, büyüdüğüm ve ilk eğitimimi aldığım okula tayinin çıkınca çok mutlu oldum. Mahalleme ve okuluma vefa borcumu ödemek için bir şeyler yapmak gerekiyordu. Okulumuzun tüm sıkıntılarını istişarelerle belirledik. Söz konusu ihtiyaçları devletten beklemek yerine, harekete geçerek, gerekli olan kaynağı mahallemizin hayırseverlerinden topladık. İlkokulun ihtiyaçları için 50 bin TL harcadık. Anasınıflarımız için de 60 bin TL harcayarak, sınıflarımızı yeniden dizayn ettik. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz."dedi. Diğer taraftan, yaz tatilinde de okulun tüm dış ve iç boyalarının da yapılacağı öğrenildi. ALAŞEHİR 5 EYLÜL GAZETESİ OLARAK, İDEALİST VE BAŞARILI İDARECİ MEHMET ŞENTÜRK'Ü KUTLUYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ. YAPILAN ÇALIŞMALARIN DİĞER EĞİTİM KURUMLARINA DA ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ.
Akademik kariyerinin başlangıç noktası olan Killik İlkokulu'na yaklaşık 2 yıl önce Okul Müdür Yardımcısı olarak atanan Mehmet Şentürk, kendi girişimleriyle okula toplamda 110 bin TL'lik kaynak bularak, okulun bütün sıkıntılarını çözdü. Başarılı eğitimci, her kesimden takdir toplandı.

2 yıl önce doğduğu ve eğitim hayatına başladığı Killik İlkokulu'na müdür yardımcısı olarak atanan Mehmet Şntürk, geçen görev sürecinde okulun tüm sıkıntılarını çözmek için kolları sıvadı. Şentürk, eğitim yuvasının sıkıntılarının devlet tarafından giderilmesini beklemek yerine, mahallenin iç dinamiklerini harekete geçirdi. Okulun öğretmen ve öğrencilerle tüm ihtiyaçlarını tespit eden idealist idareci, toplamda 110 bin TL'lik kaynak bularak, hem ilkokulun hem de anasınıfının tüm sıkıntılarını çözerek, vefanın güzel bir örneğini sergiledi.

MAHALLE ANASINIFI İLÇE MERKEZİNDE BİLE YOK

Toplamda 200 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Killik İlkokulu, son dönemlerde adından söz ettirmeye devam ediyor. Okulda eğitim kalitesini arttırmak, öğrenci ve öğretmenlerini daha iyi ortamda geleceğe hazırlamak adına çalışmalar başlatan okul Müdür Yardımcısı Mehmet Şntürk, mahalle hayırseverlerden topladığı 110 bin TL ile ilkokulun ve anasınıflarının çehresini değiştirdi. Yeniden dizayn edilen anasınıflarının ilçe merkezinde bile olmadığı konuşuluyor. İlkokulunun mevcut sıkıntılarını da gideren Şnetürk, kendinden her okula lazım dedirtti ve her kesimden takdir topladı.

ŞENTÜRK: VEFA BORCUMU ÖDEMEK İSTEDİM

Yarıyılda bile çalışmaların devam ettiği okulu ziyaret eden gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Zekeriya İsbat'a açıklamalarda bulunan mütevazi ve başarılı idareci Mehmet Şntürk, "Doğduğum, büyüdüğüm ve ilk eğitimimi aldığım okula tayinin çıkınca çok mutlu oldum. Mahalleme ve okuluma vefa borcumu ödemek için bir şeyler yapmak gerekiyordu. Okulumuzun tüm sıkıntılarını istişarelerle belirledik. Söz konusu ihtiyaçları devletten beklemek yerine, harekete geçerek, gerekli olan kaynağı mahallemizin hayırseverlerinden topladık. İlkokulun ihtiyaçları için 50 bin TL harcadık. Anasınıflarımız için de 60 bin TL harcayarak, sınıflarımızı yeniden dizayn ettik. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz."dedi.

Diğer taraftan, yaz tatilinde de okulun tüm dış ve iç boyalarının da yapılacağı öğrenildi. ALAŞEHİR 5 EYLÜL GAZETESİ OLARAK, İDEALİST VE BAŞARILI İDARECİ MEHMET ŞENTÜRK'Ü KUTLUYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ. YAPILAN ÇALIŞMALARIN DİĞER EĞİTİM KURUMLARINA DA ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.