Hiperaktif Muhtar Gülmüş, Piyadelerin misafiri oldu

YAŞAM 15.01.2016 - 09:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Hiperaktif Muhtar Gülmüş, Piyadelerin misafiri oldu

İstanbul'da çok sayıda Piyadelerli ve Alaşehirlinin yaşadığı Kartal'ın Atalar mahalle muhtarı Erhan Gülmüş, Alaşehir'e gelerek Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı ziyaret etti.
Yaptığı sıra dışı etkinliklerle" Hiperaktif Muhtar" olarak adlandırılan Kartal ilçesinin Atalar mahallesi muhtarı Erhan Gülmüş, Alaşehir'i ziyaret ederek mahallesinde yaklaşık 250 hanede yaşayan Alaşehirli ve Piyadelerlilerin gönlünü aldı. Piyadelerliler Yardımlaşma ve Dayanışma Gurubu Kurucu Başkanı Ali Bozyaka ile birlikte Alaşehir'e gelen muhtar Gülmüş, 2 gün kaldığı ilçede Piyadeler mahallesinin sorun ve ihtiyaçlarıyla ilgilendi, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk'u ziyaret etti. KARAÇOBAN VE KONUK'U ZİYARET ETTİ İlk ziyaretini Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a gerçekleştiren Atalar mahalle muhtarı Erhan Gülmüş, Başkan Karaçoban'dan Piyadeler mahallesine mahalleye girişe monte edilecek mahalle tabelası yerleştirilmesini, Salihli karayolu üzerine kapalı bir durak yapılmasını, bozuk olan mahalle yollarının tamir edilmesini ve içme suyu sorunun giderilmesini talep etti. Belediye Başkanı Dr. Karaçoban ise Gülmüş'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve bu talepler üzerinde bir çalışma yaptıklarını ve sorunların giderileceğini ifade etti. Gülmüş ziyarette Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a birlik ve dayanışmayı artırmak için  Alaşehir ve Kartal arasında karşılıklı ziyaret programı düzenlemeyi teklif etti. Daha sonra Piyadelerliler Yardımlaşma ve Dayanışma Gurubu Kurucu Başkanı Ali Bozyaka ve Gurubun Piyadeler Sorumlusu Deniz Şen ile birlikte İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret eden Gülmüş, Piyadeler mahallesinde hırsızlık olaylarının son günlerde artış gösterdiğine ve mahallede kamera kullanımının yaygınlaşmaya başladığına dikkat çekerek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk'tan bu konuda yardım istedi. GÜLMÜŞ; PİYADELERLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM Piyadeler mahallesinde 2 gün kalan ve mahalleliler tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan Kartal Atalar mahallesi muhtarı Erhan Gülmüş, ziyareti hakkında yaptığı açıklamalarda şunları dile getirdi; "Atalar mahallemizde yaklaşık 250 hanede Piyadelerliler ağırlıklı olmak üzere Alaşehirli vatandaşlarımız yaşıyor. Yıllardır bu kardeşlerimizle çeşitli etkinliklerde sık sık birlikte oluyoruz. İstanbul'daki Piyadelerlileri bir çatı altında toplayan Ali Bozkaya kardeşimizin daveti üzerine Alaşehir'e geldim. Burada bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunduk. Piyadeler mahallemizin sorunları ve ihtiyaçlarını ilgili mercilere iletme şansı elde ettik. Piyadeler halkının şahsıma gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten büyük memnuniyet duydum. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.  
İstanbul'da çok sayıda Piyadelerli ve Alaşehirlinin yaşadığı Kartal'ın Atalar mahalle muhtarı Erhan Gülmüş, Alaşehir'e gelerek Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı ziyaret etti.

Yaptığı sıra dışı etkinliklerle" Hiperaktif Muhtar" olarak adlandırılan Kartal ilçesinin Atalar mahallesi muhtarı Erhan Gülmüş, Alaşehir'i ziyaret ederek mahallesinde yaklaşık 250 hanede yaşayan Alaşehirli ve Piyadelerlilerin gönlünü aldı. Piyadelerliler Yardımlaşma ve Dayanışma Gurubu Kurucu Başkanı Ali Bozyaka ile birlikte Alaşehir'e gelen muhtar Gülmüş, 2 gün kaldığı ilçede Piyadeler mahallesinin sorun ve ihtiyaçlarıyla ilgilendi, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk'u ziyaret etti.

KARAÇOBAN VE KONUK'U ZİYARET ETTİ

İlk ziyaretini Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a gerçekleştiren Atalar mahalle muhtarı Erhan Gülmüş, Başkan Karaçoban'dan Piyadeler mahallesine mahalleye girişe monte edilecek mahalle tabelası yerleştirilmesini, Salihli karayolu üzerine kapalı bir durak yapılmasını, bozuk olan mahalle yollarının tamir edilmesini ve içme suyu sorunun giderilmesini talep etti. Belediye Başkanı Dr. Karaçoban ise Gülmüş'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve bu talepler üzerinde bir çalışma yaptıklarını ve sorunların giderileceğini ifade etti. Gülmüş ziyarette Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a birlik ve dayanışmayı artırmak için  Alaşehir ve Kartal arasında karşılıklı ziyaret programı düzenlemeyi teklif etti.

Daha sonra Piyadelerliler Yardımlaşma ve Dayanışma Gurubu Kurucu Başkanı Ali Bozyaka ve Gurubun Piyadeler Sorumlusu Deniz Şen ile birlikte İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret eden Gülmüş, Piyadeler mahallesinde hırsızlık olaylarının son günlerde artış gösterdiğine ve mahallede kamera kullanımının yaygınlaşmaya başladığına dikkat çekerek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk'tan bu konuda yardım istedi.

GÜLMÜŞ; PİYADELERLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Piyadeler mahallesinde 2 gün kalan ve mahalleliler tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan Kartal Atalar mahallesi muhtarı Erhan Gülmüş, ziyareti hakkında yaptığı açıklamalarda şunları dile getirdi;

"Atalar mahallemizde yaklaşık 250 hanede Piyadelerliler ağırlıklı olmak üzere Alaşehirli vatandaşlarımız yaşıyor. Yıllardır bu kardeşlerimizle çeşitli etkinliklerde sık sık birlikte oluyoruz. İstanbul'daki Piyadelerlileri bir çatı altında toplayan Ali Bozkaya kardeşimizin daveti üzerine Alaşehir'e geldim. Burada bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunduk. Piyadeler mahallemizin sorunları ve ihtiyaçlarını ilgili mercilere iletme şansı elde ettik. Piyadeler halkının şahsıma gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten büyük memnuniyet duydum. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.