HÜSEYİN GÜNEŞ’İN ASALETİ ONANDI

06.07.2020 - 09:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

HÜSEYİN GÜNEŞ’İN ASALETİ ONANDI

Yaklaşık 4 yıldır Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü vekaleten yürüten Hüseyin Güneş’in asaleti onandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından asaleti onaylanan Güneş, 22 Mayıs 2020 tarihi itibari ile asaleten göreve başladı.
Uzun yıllardır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Hüseyin Güneş’in asaleten ataması yapıldı. Alaşehir’de yaklaşık 15 yıldır vekaleten yürütülen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 22 Mayıs 2020 tarihi itibari ile asaleten oturan Hüseyin Güneş,Alaşehir’in  eğitim ve öğretimi nitelik ve nicelik bakımından üst seviyelere çıkarmak ve dahi akademik başarıları yakalamak için çok çalışacaklarını söyledi. HÜSEYİN GÜNEŞ KİMDİR? 1974 yılında Salihli’de doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini Salihli’de tamamladı. 1995 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü bitirdi. Rize-Fındıklı, Bartın-Merkez, Manisa-Köprübaşı ve Alaşehir ilçelerinde Felsefe Grubu Öğretmeni olarak görev yaptı. 2004 yılında yapılan Müdür Yardımcılığı yazılı sınavını kazandı. Sınav sonucu, 2005-2008 yılları arası Bartın Cumhuriyet Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2005 yılında yapılan Uzman Öğretmenlik yazılı sınavını kazanarak, Uzman Öğretmen unvanını aldı. 2009 yılında yapılan Okul Müdürlüğü yazılı sınavını kazandı. Sınav sonucu, 2010-2013 yılları arası Denizli Merkez Nevzat Karalp Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı.  Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yaptı. Manisa Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yaptı. Ahmetli Anadolu Lisesi Müdürü olarak atandı. Aday Öğretmen Yetiştirme ve Performans Değerlendirme Manisa İl Formatörü olarak görev yaptı. 2013 ve 2014 yıllarında yapılan Şube Müdürlüğü yazılı/sözlü sınavlarını kazandı. Yine 2018 yılında yapılan Şube Müdürlüğü yazılı/sözlü sınavlarını kazandı. 2018 yılında yapılan Şube Müdürlüğü yazılı/sözlü sınavları sonucunda (aritmetik ortalama ile), Erzurum Karayazı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı. Bakanlık, Valilik ve Kaymakamlık tarafından çeşitli zamanlarda tak, teşekkür, başarı belgesi ve aylık ile ödüllendirildi. Merkezi ve mahalli çok sayıda seminer ve kursa katıldı. 16/09/2016 tarihi itibariyle Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi ve bu görevine 22/05/2020 tarihinde asaleten atandı.
Yaklaşık 4 yıldır Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü vekaleten yürüten Hüseyin Güneş’in asaleti onandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından asaleti onaylanan Güneş, 22 Mayıs 2020 tarihi itibari ile asaleten göreve başladı.

Uzun yıllardır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Hüseyin Güneş’in asaleten ataması yapıldı. Alaşehir’de yaklaşık 15 yıldır vekaleten yürütülen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 22 Mayıs 2020 tarihi itibari ile asaleten oturan Hüseyin Güneş,Alaşehir’in  eğitim ve öğretimi nitelik ve nicelik bakımından üst seviyelere çıkarmak ve dahi akademik başarıları yakalamak için çok çalışacaklarını söyledi.

HÜSEYİN GÜNEŞ KİMDİR?

1974 yılında Salihli’de doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini Salihli’de tamamladı. 1995 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü bitirdi.

Rize-Fındıklı, Bartın-Merkez, Manisa-Köprübaşı ve Alaşehir ilçelerinde Felsefe Grubu Öğretmeni olarak görev yaptı. 2004 yılında yapılan Müdür Yardımcılığı yazılı sınavını kazandı. Sınav sonucu, 2005-2008 yılları arası Bartın Cumhuriyet Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2005 yılında yapılan Uzman Öğretmenlik yazılı sınavını kazanarak, Uzman Öğretmen unvanını aldı.

2009 yılında yapılan Okul Müdürlüğü yazılı sınavını kazandı. Sınav sonucu, 2010-2013 yılları arası Denizli Merkez Nevzat Karalp Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı.  Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yaptı. Manisa Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yaptı. Ahmetli Anadolu Lisesi Müdürü olarak atandı.

Aday Öğretmen Yetiştirme ve Performans Değerlendirme Manisa İl Formatörü olarak görev yaptı. 2013 ve 2014 yıllarında yapılan Şube Müdürlüğü yazılı/sözlü sınavlarını kazandı. Yine 2018 yılında yapılan Şube Müdürlüğü yazılı/sözlü sınavlarını kazandı. 2018 yılında yapılan Şube Müdürlüğü yazılı/sözlü sınavları sonucunda (aritmetik ortalama ile), Erzurum Karayazı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı.

Bakanlık, Valilik ve Kaymakamlık tarafından çeşitli zamanlarda tak, teşekkür, başarı belgesi ve aylık ile ödüllendirildi. Merkezi ve mahalli çok sayıda seminer ve kursa katıldı. 16/09/2016 tarihi itibariyle Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi ve bu görevine 22/05/2020 tarihinde asaleten atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.