İki Mahalleye 44 Milyonluk Alt ve Üstyapı Yatırımı

27.04.2020 - 09:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İki Mahalleye 44 Milyonluk Alt ve Üstyapı Yatırımı

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Alaşehir’in Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahallerinde devam eden 600 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarını inceledi. Alt ve üstyapı işleri noktasında iki mahallede 44 milyon TL yatırıma hayat verildi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalleleri altıyla üstüyle yenilemeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Alaşehir’in Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahallelerinde devam eden üstyapı çalışmalarını Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer yerinde takip etti. Aydınyer’e, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz eşlik etti. YARIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR Kavaklıdere Mahallesine 340 bin, Yeşilyurt Mahallesine ise 260 bin metrekare kilit parke taş döşeyeceklerini ifade eden Aydınyer, mahallelerde daha önce altyapı dönüşümünü tamamladıklarının altını çizdi. Aydınyer, “Kavaklıdere Mahallemizde 92 kilometre içme suyu hattı döşedik. 800 ve 400 tonluk içme suyu deposu ile terfi binaları inşa ettik. Yeşilyurt Mahallesinde ise 40 kilometre kanalizasyon, 23 kilometre de içme suyu hattı döşeme çalışmalarımızı tamamladık. Belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizde üstyapıdaki yatırım bedelleri de dahil 44 milyon TL yatırım yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda hemşerilerimizi bekledikleri hizmetlere kavuşturmaya devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.  
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Alaşehir’in Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahallerinde devam eden 600 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarını inceledi. Alt ve üstyapı işleri noktasında iki mahallede 44 milyon TL yatırıma hayat verildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalleleri altıyla üstüyle yenilemeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Alaşehir’in Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahallelerinde devam eden üstyapı çalışmalarını Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer yerinde takip etti. Aydınyer’e, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz eşlik etti.

YARIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Kavaklıdere Mahallesine 340 bin, Yeşilyurt Mahallesine ise 260 bin metrekare kilit parke taş döşeyeceklerini ifade eden Aydınyer, mahallelerde daha önce altyapı dönüşümünü tamamladıklarının altını çizdi. Aydınyer, “Kavaklıdere Mahallemizde 92 kilometre içme suyu hattı döşedik. 800 ve 400 tonluk içme suyu deposu ile terfi binaları inşa ettik. Yeşilyurt Mahallesinde ise 40 kilometre kanalizasyon, 23 kilometre de içme suyu hattı döşeme çalışmalarımızı tamamladık. Belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizde üstyapıdaki yatırım bedelleri de dahil 44 milyon TL yatırım yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda hemşerilerimizi bekledikleri hizmetlere kavuşturmaya devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.